Kinderkamer Trend: Donald Duck Wooncollectie

Donald Duck Wooncollectie

Kinderkamer Trend: Donald Duck Wooncollectie als Meubels, Bed, Nachtkastje, Behang en Dekbedovertrek - MEER Kinderkamer Tips... (Foto Donald Duck Weekblad  op DroomHome.nl)

Het Donald Duck Weekblad presenteert de unieke Donald Duck wooncollectie.

Het vrolijke weekblad biedt naast een breed print portfolio en digitale producten nu ook vrolijke meubels, behang en textiel… mét een verhaal. De brede wooncollectie van Donald Duck is een internationale primeur.

De afgelopen 15 jaar heeft Donald Duck Weekblad al een groot aantal Nederlandse slaapkamers vrolijker gemaakt met verschillende Donald Duck dekbedovertrekken. Daarmee zag het vrolijke weekblad steeds meer slaapkamers transformeren tot een beetje Duckstad.

Kinderkamer Trend: Donald Duck Wooncollectie als Meubels, Behang en Muurposters / Muurstickers (Foto Donald Duck Weekblad  op DroomHome.nl)

Hoofdredacteur Joan Lommen: “We krijgen op de redactie per dag zo’n honderd mails, brieven, tekeningen en foto’s van lezers. Opvallend is dat veel lezers laten zien hoe Donald Duck een rol speelt in hun kamer: stapels tijdschriften, de posters uit Donald Duck aan de muur, een Donald Duck dekbed, een boekenkast vol pockets… Donald Duck prikkelt de fantasie, en dat houdt blijkbaar niet op als het tijdschrift uit is. Daar hebben we op ingespeeld. Lekker wegdromen in de fantasiewereld van Duckstad. Letterlijk.”

Kinderkamer Trend: Donald Duck Wooncollectie als de Zware Jongens Deurposters en Kluis Kast. (Foto Donald Duck Weekblad  op DroomHome.nl)

De wooncollectie is puur Nederlands: gemaakt door de makers van Donald Duck Weekblad, met het design van de beste Donald Duck striptekenaars. In de collectie zijn verschillende woonproducten opgenomen zoals meubels, behang, muurstickers en textiel, met variaties in dessins en uitvoering. De collectie is ontwikkeld in samenwerking met een aantal toonaangevende Nederlandse fabrikanten, waaronder Graham & Brown en De Eekhoorn.

Kinderkamer Trend: Donald Duck Wooncollectie als Donald Duck Stripblad Zitzak. (Foto Donald Duck Weekblad  op DroomHome.nl)

Stiekem ook voor volwassenen
Al ruim 64 jaar bereikt Donald Duck Weekblad talloze gezinnen in Nederland, met zowel een jonge als oudere groep lezers. Bij de ontwikkeling van de wooncollectie is dan ook bewust gekeken naar het héle gezin. Suzan Schouten (Domain Director Kids & Teens): “Donald Duck Weekblad speelt  een prominente rol binnen het hele gezin. Zo bestaat een groot deel van de Donald Duck lezers uit meelezende ouders. We hebben gekozen voor een breed assortiment woonproducten, waarmee je niet alleen een kinderkamer vrolijker kan maken, maar ook een werkkamer of zelfs het toilet. De wooncollectie is niet alleen leuk voor kinderen, maar stiekem ook voor volwassenen.” Bron: Donaldduck.nl/wonen

Meer Donald Duck inspiratie en shoppen.

Google+