Kinderkamer Trends | Miereneter - Tumbling Animals Speelgoed

Miereneter - Tumbling Animals Speelgoed

Kinderkamer Trend - Creatief Speelgoed van bobles

Kinderkamer Trends: Miereneter - Heerlijk Speelgoed voor Kinderen: Tumbling Animals van bObles - MEER Kinderkamer ... (Foto bObles Tumbling Animals  op DroomHome.nl)

Miereneter - Tumbling Animals van bObles  

De Miereneter is een nieuwkomer in de serie Tumbling Animals van bObles. De kleurige, multifunctionele Tumbling Animals van bObles passen perfect in de speelomgeving van kinderen. De collectie omvat een groep dieren (vis, kip, olifant, worm en krokodil) met ieder een eigen vorm en met diverse functionaliteiten.

Miereneters!

Er is een set van 3 en 4 Miereneters in 1. Beide sets geven de kinderen veel speelmogelijk heden. De twee kleinste van elke set zijn aan de onderkant iets rond waardoor er al zittend op geschommeld kan worden. Ze kunnen gebruikt worden om te klimmen en klauteren, schommelen maar ook als tafel en stoeltjes.

Na het spelen schuif je ze weer in elkaar om ruimte te besparen. Formaat set van 3: H33 x L34 x B24 cm of set van 4: H41 x L52 x B24 cm. Verkrijgbaar in de kleuren blauw, jade en paars. Winkelverkoopprijs: € 119,- of € 219,-.

Kinderkamer Trends: Miereneter - Heerlijk Speelgoed voor Kinderen: Tumbling Animals van bObles - MEER Kinderkamer ... (Foto bObles Tumbling Animals  op DroomHome.nl)

Miereneter - Tumbling Animals van bObles  

Zoals alle meubels van bObles is de Miereneter goed voor de motorische ontwikkeling, de creativiteit en fantasie van het kind.

Tumbling Animals Speelgoed

Materiaal De Tumbling Animals van bObles zijn gemaakt van sterk EVA schuim, zonder toxine of andere weekmakers. Het materiaal is gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Het brokkelt niet af en zal onder normaal gewicht (tot 120 kg) niet breken. De Tumbling Animals hebben geen scherpe hoeken zodat kinderen zich niet kunnen bezeren. Het materiaal veroorzaakt geen contactgeluid, brengt geen schade toe aan vloeren, muren of meubels. Het materiaal is tevens antislip. Informatie: www.diss-id.nl

Google+