Leukste Slaapfeestjes en Kinderpartijtjes met IKEA

Bij IKEA Alles Voor De Leukste Slaapfeestjes en Kinderpartijtjes

Alles voor Slaapfeestjes in de Kinderkamer met IKEA Lattjo Collectie Dekbedovertrekken, Knuffels en Handpoppen. – MEER Kinderkamer Inspiratie… (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Bedtijd? IKEA maakt er een feestje van. Het woonwarenhuis komt in april met nieuwe dekbedovertrekken in vrolijke prints. In samenwerking met DreamWorks Studios - bekend van animatiefilms als Shrek en Madagascar - heeft IKEA nieuwe figuren toegevoegd aan de LATTJO collectie. Beleef verrassende verhalen met bijvoorbeeld de vreemde vogel of de vriendelijke vampier Victor. Je komt andere fantasiefiguren van LATTJO ook tegen op het SPRUDLA papieren servies; leuk voor kinderpartijtjes of traktaties op school. De nieuwe kinderproducten zijn vanaf april 2017 verkrijgbaar bij IKEA.

Dekbedverhalen
Voorlezen in bed is leuk. Maar zelf verhalen verzinnen met behulp van je dekbed en knuffels is nog leuker! Haal inspiratie uit de nieuwe dekbedovertrekken, knuffels en handpoppen van de LATTJO collectie. Zo beleef je samen de mooiste avonturen voor het slapengaan. En met een beetje fantasie is je kind zo in dromenland.

Avonturen van fantasiefiguren
Alle nieuwe figuren uit de LATTJO collectie schitteren nu ook in het boek ‘De droom van de wortelkoningin’. De spannende speelse verhalen zijn speciaal gemaakt voor kinderen van 5-10 jaar. Verzin je liever zelf een verhaal voor een fantasiefiguur? Ontdek je eigen creativiteit en dat van je kind met de LATTJO verhalenkaarten.

Alles voor Slaapfeestjes in de Kinderkamer met IKEA Stillsamt Collectie Dekbedovertrekken, Kussens en Bijpassend Vloerkleed. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Rustig spelen
Creëer je meer rust in de slaapkamer met de nieuwe STILLSAMT collectie. Het 100% katoenen* dekbedovertrek heeft een speels motief in zachte, neutrale kleuren. Het vloerkleed is net een schaakbord: daar kan je kind urenlang met veel plezier op spelen.

Dubbele surprise
Op zoek naar een originele cadeauverpakking? De SPRUDLA papieren cadeautasjes maken van ieder cadeautje een dubbele verrassing. De cadeautasjes zijn geïnspireerd op de figuren uit de LATTJO collectie. Met hulp van de paarse uil, de rode vos, de witte ijsbeer en het knalgroene knaagdier wordt cadeautjes inpakken kinderspel.

Alles voor Kinderpartijtjes met IKEA Sprudla Papieren Servies, Bordjes, bekers, IJsbekers en Servetten. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Papieren smulpartijtje
Maak van een kinderfeestje een écht smulpartijtje met het SPRUDLA papieren servies. De bordjes, bekers, ijsbekers en servetten zijn uitgevoerd in frisse zomerse kleuren, met feestelijke prints van de LATTJO en STILLSAMT collectie. Je zelfgemaakte cupcakes versier je natuurlijk met de SPRUDLA decoratieset. Bron: Ikea.nl

Google+