NIEUW Lief! Lifestyle Borduurpakketten

Lief! Lifestyle Borduurpakketten

Lief Kussens, Lijstjes & Borduurringen voor Geboorte

Nieuw: Lief! Lifestyle Borduurpakketten! Complete Pakketten voor Borduren met Lief! Kussens, Tekst Lijstjes en Borduurringen voor Geboorte van Jongens & Meisjes LEES MEER… (Foto Lief! Lifestyle  op DroomHome.nl)
Heerlijk 's avonds op de bank borduren, dat is dé trend van 2015! 

Want ben je gek op borduren? Dan heeft Lief! goed nieuws! Lief! heeft namelijk complete borduurpakketten in het assortiment. Met deze pakketten kun je direct aan de slag!

Nieuw: Lief! Lifestyle Borduurpakketten! Complete Pakketten voor Borduren met Lief! Kussens en Borduurringen voor Geboorte van Meisjes LEES MEER… (Foto Lief! Lifestyle  op DroomHome.nl)

Lief! Lifestyle Meisjes Kinderkamer Decoratie

Mooie borduurring om zelf de naam en geboortedatum van kinderen te borduren. Met behulp van een vergroot telpatroon kan er met kruis- en stiksteken geborduurd worden. Super vrolijk om aan de muur in de babay & kinderkamer te hangen.

Vrolijke huisjes kussenhoes om zelf te borduren voor op de meisjeskamer. Met behulp van een beschilderd stramien kan het peperkoekenhuisje geborduurd worden. De achterkant van het kussen is schattig roze geruit en kan aan de geborduurde voorkant gemaakt worden. Compleet borduurpakket met stramien, garen, (geen vulling) Lief! Label en naald. Ook zit er een rits in de achterkant om een kussenvulling in te stoppen. 

Nieuw: Lief! Lifestyle Borduurpakketten! Complete Pakketten voor Borduren van Borduurringen met Tekst ‘ Smile, Life is Beautiful!’ als Woondecoratie in Huis LEES MEER… (Foto Lief! Lifestyle  op DroomHome.nl)

 Lief! Lifestyle Borduur Lijstjes als Wanddecoratie

Sierlijke borduurring met bloemetjes en een vrolijke tekst 'Smile, Life is Beautiful!' Met behulp van een vergroot telpatroon kan er met kruis- en stiksteken geborduurd worden. Mooi om in de woonkamer of slaapkamer aan de wand te hangen. Inclusief borduurring en stof, gekleurd garen, Lief! label en naald. 

Nieuw: Lief! Lifestyle Borduurpakketten! Complete Pakketten voor Borduren met Lief! Kussens en Borduurringen voor Geboorte van Jongens, Leuk voor in de Kinderkamer LEES MEER… (Foto Lief! Lifestyle  op DroomHome.nl)

Lief! Lifestyle Jongens Baby & Kinderkamer Decoratie 

Mooie borduurring om zelf de jongensnaam en geboortedatum te borduren. Met behulp van een vergroot telpatroon kan de wereldbol met autootjes met kruis- en stiksteken geborduurd worden. Leuke details zijn de knoopjes op de wieltjes. Super vrolijk om aan de muur in de kinderkamer te hangen. Het Lief! Lifestyle borduurpakket komt compleet met borduuring en stof, garen, Lief! label, naald en knoopjes.

Stoere kussenhoes met een auto erop, om zelf te borduren voor de jongenskamer. Met behulp van een beschilderd stramien kan de auto geborduurd worden. De achterkant van het kussen is blauw geruit en kan aan de geborduurde voorkant gemaakt worden. Ook zit er een rits in de achterkant om een kussenvulling in te stoppen. Compleet borduurpakket met stramien, garen, (geen vulling) Lief! Label en naald.  Veel succes!

Lief! Lifestyle Kleinmeubelen als Schoolborden, Fotokubus, Vogelhuisje met Kapstok voor in de Kinderkamer LEES MEER… (Foto Lief! Lifestyle  op DroomHome.nl)
Google+