Nieuwe Lief! Lifestyle Kinderkamer Collectie bij Leen Bakker

Nieuwe Lief! Lifestyle Kinderkamer Collectie bij Leen Bakker 

Nieuwe Lief! Lifestyle Kinderkamer Collectie bij Leen Bakker – Leuk Lief! Lifestyle Beddengoed: voor de Jongenskamer: Dekbedovertrekken en Kussens in Thema ‘De Garage’ en voor de Meisjeskamer Vlinders en Hartjes Dekbedovertreksets. – MEER Kinderkamer Trends… (Foto Lief! Lifestyle, Leen Bakker  op DroomHome.nl)

Lief! lifestyle en Leen Bakker hebben wederom de handen ineengeslagen voor een sprankelende collectie voor de kinderkamer.

Het assortiment bestaat uit stoere meubels en kleurrijke accessoires met de kenmerkende lief! dessins. Het thema voor de jongenskamer is dit seizoen ‘’de garage’’. De meisjeskamer staat in het teken van hartjes en vlinders. De lief! lifestyle collectie is exclusief verkrijgbaar bij Leen Bakker.

De samenwerking tussen lief! en Leen Bakker heeft opnieuw geleid tot een kwalitatieve en betaalbare collectie voor de kinder- en babykamer. De meubels en accessoires zijn ontwikkeld met veel oog voor sfeer en detail.

Nieuwe Lief! Lifestyle Kinderkamer Collectie bij Leen Bakker – Leuk Lief! Lifestyle Beddengoed: voor de Jongenskamer: Dekbedovertrekken en Kussens in Thema ‘De Garage’ en voor de Meisjeskamer Vlinders en Hartjes Dekbedden. (Foto Lief! Lifestyle, Leen Bakker  op DroomHome.nl)

Voor de meisjes betekent dit vooral veel vrolijke kleuren en frisse prints van vlinders en hartjes. De jongens ‘’werken’’ dit seizoen in de garage met stoere patronen zoals takelwagens en gereedschap. De lief! lifestyle collectie is te koop bij alle Leen Bakker vestigingen in Nederland en via de webshop. Bron: Leenbakker.nl.

Google+