Nieuwste Beddinghouse Kids-Dekbedovertrekken

Nieuwste Beddinghouse Kids-Dekbedovertrekken & Sierkussens

Nieuwste Beddinghouse kinderdekbedovertrekken: Faas Blue dekbedovertrek – MEER kinderkamer inspiratie… (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Met de introductie van de nieuwe Beddinghouse Kids-dekbedovertrekken Boet, Faas, Nolah en Kate, heeft Beddinghouse mooie volwassen looks gecreëerd voor de kinderslaapkamer. Dekbedovertrekken met prachtige dessins waar zowel de ouders als kinderen van houden. De kleurstellingen zijn eigentijds en veranderen iedere kinderslaapkamer in het hipste kamertje in huis.

Dekbedovertrek Faas
Het overtrek Faas Blue heeft een grafische wieberprint in blauw en wit aan de voorzijde. De achterkant is uitgevoerd in prachtig contrasterend okergeel. Faas Green heeft de combinatie groen en wit aan de voorzijde en een roze achterkant.

Dekbedovertrek Boet
De overtrekken Boet (verkrijgbaar in drie kleuren) zijn uitgevoerd in het super zacht katoen flanel en hebben prachtige uni kleuren aan de voor- en achterzijde, een mooi accent dat je ziet als je het overtrek openslaat. De overtrekken Boet zijn ook verkrijgbaar in de peutermaat 120 x 150 cm.

Nieuwste Beddinghouse kinderdekbedovertrekken: Nolah Green Grey (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Dekbedovertrek Kate
Bij het overtrek Kate Blue lijkt het of er een sprei van vroeger op het bed ligt. Maar het is een zachte 100% katoenen overtrek met een geprinte wafelstructuur. De achterzijde is voorzien van moderne kleine zwart/witte dots. Dit geeft het overtrek een fris en stoer karakter.

Dekbedovertrek Nolah
Dekbedovertrek Nolah (verkrijgbaar in twee kleuren) heeft aan de voorkant een ruitprint in zachte kleuren met verfijnde witte lijnen. De achterkant, die je ziet als je het overtrek omslaat, is uitgevoerd in een vrolijk stippen patroon.

In de Kids-collectie zijn bijpassende vrolijke sierkussens ontworpen.

Nieuwste Beddinghouse kinderdekbedovertrekken: Boet Soft Pink roze (Foto Beddinghouse  op DroomHome.nl)

Consument adviesverkoopprijzen:

Dekbedovertrekken
Kate Blue: € 29,95 - Boet Green, Soft Pink, Blue: € 29,95/€ 39,95 - Faas Green en Blue: € 29,95 - Nolah Grey Green en Soft Pink: € 29,95

Sierkussens
Dreaming Star Mint Green: € 22,95 - My Deer Naturel: € 19,95 - Bodil Soft Pink: € 19,95 - Ebba Black: € 19,95 - Bodil Soft Pink: € 19,95 Bron: Beddinghouse.nl 

Google+