Op ruimtereis in de kinderkamer met IKEA AFTONSPARV

Op ruimtereis in de kinderkamer met IKEA AFTONSPARV

IKEA kinderkamer collectie: IKEA AFTONSPARV – ruimte knuffeldieren, speelkleed, speeltent, lampjes, kussen en vingerpoppen (Foto: IKEA  op DroomHome.nl)

Je kind ontdekt de ruimte met de IKEA AFTONSPARV collectie

IKEA lanceert voor de kinderkamer AFTONSPARV: een kindercollectie die geïnspireerd is op het heelal en de oneindige fantasie van kinderen. Net als het heelal kent de verbeelding van kinderen geen grenzen, dus was de input van het IKEA kinderpanel een must. De kinderen in het panel werd gevraagd waar ze aan denken bij het woord ‘heelal’. Op basis van hun antwoorden is een ruimtecollectie ontwikkeld die elke kinderkamer doet opleven en zorgt voor uren speelplezier. Bij de materiaalkeuze van de buitenaardse collectie is ook aandacht voor het leven op aarde: de knuffeldieren, het speelkleed en het kussen zijn gemaakt van honderd procent gerecycled polyester. De AFTONSPARV collectie is vanaf oktober verkrijgbaar in alle IKEA winkels en online.

Het IKEA kinderpanel sprak veel over buitenaards leven, oftewel aliens! Daarom kon een knuffel in de vorm van een vriendelijke alien niet ontbreken in de collectie. Sluit de koepel van het bijpassende pluchen ruimteschip met de rits, zodat de alien op avontuur kan door het heelal. 

De IKEA kinderkamer collectie bevat naast de groene alien nog drie knuffelbare ruimtereizigers: een beer, een konijn en een kat. Deze dieren zag het IKEA kinderpanel het liefst terug als astronauten in de collectie,  dus hebben de knuffels een klassiek wit astronautenpak aan. De knuffels en pakken zijn na iedere ruimtereis gemakkelijk te wassen – ook voor de ouders een handige functionaliteit. 

Met het nachtlampje in de vorm van een raket dromen kleine ruimtereizigers ’s avonds over een reis door het sterrenstelstel. Door de drie kleurstanden verlicht deze sfeermaker de kinderkamer op een subtiele manier.

De decoratieve lamp in de vorm van een planeet kan van kleur veranderen en past perfect in het ruimtethema. Door de witte pootjes en lichtgevende ring lijkt de planeet door de kamer te zweven. Combineer de lamp met de glow-in-the-dark-gordijnen om de ruimtefantasie echt tot leven te laten komen.

Beleef de grootste avonturen met een ruimtereis in een levensgrote raket op je kamer. Deze speeltent in de vorm van een raket is gemaakt van zeventig procent gerecycled karton en kan beschilderd worden voor nog meer speelplezier. De knuffel-astronauten kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken. 

De fantasie van kinderen is grenzeloos. Laat die fantasie de vrije loop met de zachte vingerpoppen. Verken het heelal met de raket, speel een stoere astronaut of kruip in rol van de groene alien. Zo worden de ruimtedromen van de allerkleinsten werkelijkheid.


Alles over de nieuwste kinderkamer trends met de liefste babykamer meubelen, speelgoed, behang & kinderkamer accessoires.

Google+