Koester de Look van je Huis

Koester de Look van je Huis

Koester Look van je Huis - Natuursteen Look Vloertegels Lijkt op Getrommeld Belgisch Hardsteen (Foto Kronos Terramara Antica Blue Tegels op DroomHome.nl)

Een mens is zoals hij of zij woont.

Als je bij iemand thuis uitgenodigd wordt kun je gelijk aan het interieur van het huis of appartement zien wat voor type mens er woont. Het is  belangrijk bij de inrichting van de woning dat je dicht bij jezelf blijft en je zult het huis als een echt thuis ervaren.

Wensen in Huis - Vloeren

Een van de eerste dingen die opvallen zijn de vloeren in de verschillende ruimtes in huis.

Je creëert eenheid en overzichtelijkheid door de vloer door te trekken in het gehele huis. Vooral een appartement lijkt groter met dezelfde vloer in alle kamers.

Door de slaapkamer, woonkamer, kinderkamer, badkamer en keuken een eigen vloer te geven, krijgen deze ruimtes elk een eigen sfeer. Van hoogpolig romantisch tapijt in de master slaapkamer, speelse tapijttegels in de kinderkamer, houtlook tegels in de badkamer voor het echte sauna-wellness gevoel tot mooie natuurgetrouwe tegels in de keuken en woonkamer, waarin men toch de meeste tijd van de dag doorbrengt. Een goed voorbeeld is de Kronos Terramara Antica Blue keramische vloertegel die erg lijkt op getrommeld Belgisch hardsteen. Deze natuursteen look tegel geeft een zeer sfeervolle uitstraling aan de landelijk wonen a la het romantische Riviera Maison en de stoere Piet Boon woonstijl. Het is ook prachtig te combineren met luxueuze marmer-achtige badkamer interieurs.

Wensen in Huis – Muren, Behang & Verf

Naast vloeren bestrijken de muren vele meters oppervlak van de woning.

Wat voor een kleuren spreken je aan? Ga je voor wit om zo veel mogelijk licht binnen te laten komen of geef je de muren een tint die naadloos aansluit bij jouw interieurstijl. Interieurontwerper Eric Kuster heeft als tip om in een ruimte met weinig licht de muren te behangen of te verven in een warme kleur omdat wit anders altijd een grijze gloed heeft door het gebrek aan voldoende daglicht. Het voordeel met verf is dat je er zo weer een ander kleurtje overheen zet. De nieuwste (Superfresco Easy) behangsoorten zijn trouwens makkelijk aan te brengen en ook zo weer van de muur te halen. Nieuw seizoen, nieuw behangetje!

Google+