Lente Mini-Make-Over met HEMA Woonaccessoires

Lente Mini-Make-Over met HEMA Woonaccessoires

HEMA woonaccessoires voorjaar 2018 – HEMA kussens, vazen en plaid in roze, wit en zwart. (Foto HEMA op DroomHome.nl)

Met accessoires uit de nieuwe uitgebreide wooncollectie van HEMA hebben we de woonkamer, in een mum van tijd, een mini-makeover gegeven. Zwart, wit en verschillende tinten roze, dat zijn de basiskleuren van de woondecoratie. Een geheel nieuwe styling voor weinig geld met gebruik van aanwezige meubels en interieuraccessoires. Is dat niet super?

Pop Up Woonstyling met HEMA
De strakke Bo Concept zwart lederen bank kan wel wat zachtheid gebruiken in de vorm van zachte HEMA kussens en een heerlijk plaid.

HEMA Plaid
Het HEMA plaid is mijn topper! Je moet dit super zachte plaid echt voelen. Het 100% katoenen plaid heeft een zachtroze met wit gestreept zigzag dessin en witte kwastjes/draden aan de uiteinden. Je kunt het 130 x 150 cm grote plaid heerlijk om je heen slaan op de bank en is geweldig ter decoratie op bed of over een stoel.

HEMA Kussens
Alle 5 de kussens op de bank zijn van ons geliefde warenhuis.

HEMA woonaccessoires voorjaar 2018 – HEMA kussens, vazen en plaid in zachtroze, hardroze, wit en zwart. (Foto HEMA op DroomHome.nl)

Van links naar rechts gekeken op de foto, heeft de eerste HEMA kussenhoes (50 x 50 cm) een poeder-zacht-roze tint en is gemaakt van 100% linnen. Nummer 2 sluit weer goed aan bij de donkere meubels. Deze witte hoes met een grijs/zwarte tweed structuur is 40 x 40 cm groot en is gemaakt van 100% katoen. Het derde kussen van links heeft een roze HEMA kussenhoes met denim effect. De ritssluiting zit aan de zijkant. Het materiaal is van 100% katoen en heeft als afmeting 40 x 40 cm. Daarnaast ligt als vierde, het 50 x 50 cm grote kussen met een hardroze HEMA kussenhoes. Aan de voorkant heeft de sierkussen-hoes een grove structuur en een rits aan de zijkant. Het gebruikte materiaal is ook hier 100% katoen. Het laatste kussen meet 50 x 50 cm en is zachtroze van kleur. Het met een geweven patroon gedecoreerde kussenhoes kan gewassen worden op 40 graden.

De kussenhoezen van de HEMA worden geleverd zonder binnenvulling, die natuurlijk ook verkrijgbaar is bij HEMA.

HEMA Vazen
Op de donkerhouten bijzettafel met aparte design 3-in-1-poot constructie staan 2 vazen ieder met een eigen reliëf. Echt, ook dit zijn woonaccessoires van HEMA. Te koop voor een verrassend lage prijs.

De hoogglans zachtroze vaas heeft een bolletjes motief en is gemaakt van keramiek. De afmetingen zijn: 13 cm hoog en 9 cm in diameter. Deze schattige vaas is prachtig te combineren met de hogere witte hoogglans aardewerk vaas met een zigzag structuur, die je ook terugziet in het wit met roze plaid. Deze HEMA vaas is 21 cm hoog en onderaan 14 cm in diameter.

HEMA woonaccessoires lente 2018 – HEMA vazen, kandelaars en kaarsen in zwart met roze-rood. (Foto HEMA op DroomHome.nl)

HEMA woonaccessoires lente 2018 – HEMA vazen, kandelaars, plantenstandaard met bloempot en kaarsen in zwart met roze-rood. (Foto HEMA op DroomHome.nl)

Bovenstaande zwart met roze-rood kleurige vazen, plantenstandaard met bloempot, kandelaars en kaarsen maken de HEMA lente make-over helemaal compleet.

Lente in Huis met HEMA Sfeerfoto's

HEMA wooncollectie voorjaar 2018 (Foto HEMA op DroomHome.nl)

HEMA woonaccessoires lente 2018 – HEMA kussenhoezen in grijs, zwart, wit en turquoise. (Foto HEMA op DroomHome.nl)

HEMA woonaccessoires voorjaar 2018 (Foto HEMA op DroomHome.nl)

HEMA woonaccessoires lente 2018 – HEMA dekbedovertrekken, kussens en slaapkameraccessoires in zwart-wit. (Foto HEMA op DroomHome.nl)

HEMA woonaccessoires lente 2018 – HEMA dekbedovertrekken, kussens en slaapkameraccessoires in wit en turquoise. (Foto HEMA op DroomHome.nl)

HEMA woonaccessoires lente 2018 – HEMA opbergers: manden, opbergboxen, dozen en vazen. (Foto HEMA op DroomHome.nl)

Geniet van bovenstaande foto's van de andere woonaccessoires welke HEMA in haar nieuwe lente collectie heeft.

HEMA Kortingscode
Speciaal voor de woonfans heeft HEMA de actiecode: goedwonen, waarmee je 15% korting krijgt (t/m 15 april) op alle woonaccessoires. Bekijk HIER de volledige HEMA woonaccessoires collectie.

Google+