Loungen in jouw droomhome

Loungen in jouw droomhome

Lekker loungen in je droomhome met een comfortabel bankstel, een loungebank, zitzak en meer loungeruimte inrichting tips (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Zo kun je lekker loungen in jouw droomhuis

Wil jij lekker loungen in jouw droomhome? Jouw droomhuis is niet compleet zonder een fijne loungeruimte met een comfortabel bankstel en fijne kussens. In dit artikel vertellen wij je wat er zeker niet in jouw droomhome mag ontbreken en wat je zeker moet doen, zodat je optimaal kunt loungen in je eigen huis. Lees snel verder en ontdek onze handige tips.

Ga voor comfortabele loungebanken

Comfortabele loungebanken mogen zeker niet in jouw droomhome ontbreken. Deze banken zijn uitermate geschikt om volledig bij te komen. Je kunt hier lekker languit op liggen of lekker rustig op zitten met een goed boek. Door ook nog een voetenbankje aan te schaffen, kun je jouw voeten de beste ondersteuning geven. Er zijn verschillende soorten loungebanken verkrijgbaar, waardoor ook jouw ideale loungebank snel gevonden is.

Lekker loungen in je droom-woonkamer met een comfortabele loungebank en loungefauteuil (Foto Max Vakhtbovych, Pexels.com  op DroomHome.nl)

Plaats een lounge zitzak in de zithoek

Ook een lounge zitzak is ideaal om lekker op te ontspannen. Zet hem in de zithoek en creëer een plekje om heerlijk te relaxen. Combineer de zitzak met wat kussens en zet ook wat boeken op een bijzettafeltje, zodat je je als je daar zin in hebt kunt terugtrekken met een boek. Een groot voordeel van zitzakken is dat je ze eenvoudig kunt verplaatsen. Ook zijn er zitzakken die geschikt zijn voor buiten. Zo kun je ze ook in de tuin zetten als je even buiten wilt genieten van het mooie weer.

Zorg voor een opgeruimd huis

Door te zorgen voor een opgeruimd huis, zal je meer rust in je hoofd krijgen en nog fijner kunnen relaxen. Zorg er dan ook voor dat vooral de plekken waar je tot rust komt, zoals de woonkamer en slaapkamer, geheel opgeruimd zijn. Mocht je opruimen lastig vinden, dan kun je ook met jezelf afspreken om op vaste momenten op te ruimen in huis. Heb je veel kleine objecten, dan kan de ruimte een rommelige uitstraling krijgen. Zorg ervoor dat je deze objecten in een kast of bak plaatst. Daarbij zorgt een schoon huis ook voor een meer ontspannen gevoel en kunnen geurkaarsen en geurstokjes in huis je ook helpen om geheel tot rust te komen.

Denk na over het veranderen van je interieur

Om optimaal te relaxen in jouw droomhome, kun je ook je interieur veranderen. Ga voor een rustige kleur op de muren, zoals beige, lichtgrijs of wit en stem je meubels hierop af. Zorg er ook voor dat je de juiste verlichting in huis hebt en ook beschikt over voldoende sfeerverlichting. Voor nog meer ontspanning zet je ook wat planten in huis. Een bonus hieraan is dat planten de lucht zuiveren, waardoor je profiteert van een gezondere lucht in huis.

Wij wensen je veel succes met onze tips.


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+