Maak Van Je Huis Een Luxe Jungle Met IKEA

Maak Van Je Huis Een Luxe Jungle Met IKEA

Luxe Jungle in Huis met IKEA – Ikea Kussenhoezen Bladeren Gillhov & Flamingo’s Majbritt – MEER Ikea Inspiratie… (Foto Ikea   op DroomHome.nl)

Weelderig groen, gouden accenten en een vleugje tropen: met de nieuwe producten van IKEA waan je je in een luxe jungle. Leun ouderwets achterover in het moderne design van de KOARP stoel, geef je huis een tropische update met exotische kussens en ga voor pure luxe op je nachtkastje met de SNOFSA klok. De nieuwe producten zijn vanaf augustus 2017 verkrijgbaar bij IKEA.

Luxe Jungle in Huis met IKEA – Ikea Koarp Fauteuil en Vimle Bank (Foto Ikea   op DroomHome.nl)

Modern achterover leunen
Het moderne design van de KOARP fauteuil nodigt uit om eens lekker achterover te leunen. De stijlvolle stoel is zowel comfortabel als stevig en ook nog eens heel kleurrijk. De afneembare en wasbare hoezen zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren als goudgeel, lichtgroen en beige, en matchen perfect met de kleuren van de VIMLE bank.

Luxe Jungle in Huis met IKEA – Ikea Kronge & Nodebo Vloerkleden (Foto Ikea   op DroomHome.nl)

Vrolijke vloerkleden
De kleurrijke KRÖNGE en NÖDEBO vloerkleden geven je een goed gevoel. Niet alleen omdat ze er mooi uitzien en lekker zacht zijn aan je voeten, maar ook omdat IKEA zorgt dat de wevers in India en Bangladesh een betere toekomst krijgen door eerlijke lonen, een goede werkomgeving en veilige hulpmiddelen.

Een vleugje tropen
Geef je huis een tropische update met exotische kussenhoezen. Ga je voor het weelderige bladmotief van GILLHOV? Of is een zwerm flamingo’s meer iets voor jou? De MAJBRITT kussenhoes heeft trouwens een neutrale achterkant, mocht je even genoeg hebben van de vogels.

Luxe Jungle in Huis met IKEA – Ikea Hammern Slaapbank (Foto Ikea   op DroomHome.nl)

Slimme slaapbank
Van bank naar tweepersoonsbed in 30 seconden? Geen probleem voor de HAMMARN slaapbank. Dankzij het slimme design ben je altijd voorbereid op spontane gasten. Nog slimmer is misschien wel de constructie. De slaapbank past namelijk in een klein, plat pakket. En dat helpt weer om HAMMARN duurzaam en efficiënt te transporteren.

Luxe Jungle in Huis met IKEA – Ikea Fado Tafellamp (Foto Ikea   op DroomHome.nl)

En er was licht
De FADO tafellamp is een echte sfeermaker. De bolvormige lamp is gemaakt van getint glas voor een industriële look. Maak het plaatje compleet met de LUNNOM led-lamp. Deze lamp geeft de sfeer van een traditionele gloeilamp, maar verbruikt 85% minder energie en heeft een 10 keer langere levensduur.

Luxe Jungle in Huis met IKEA – Ikea Snofsa Klok & Tillsyn Zandloper (Foto Ikea   op DroomHome.nl)

Gouden tijden
Het zijn gouden tijden bij IKEA. Neem de SNOFSA klok: dankzij de messing accenten en de diepzwarte achtergrond is het geen straf als deze wekker vroeg gaat. Pure luxe op je nachtkastje. Ook bij de tijd is de nieuwe TILLSYN zandloper. Je blijft kijken naar de cilindervorm en de gouden kralen. Mooi als accessoire in een vitrinekast. Bron: Ikea.nl

Google+