Mart Visser meubels collectie 'Mart Visser Interior'

Eclectische Mart Visser interieur collectie

Mart Visser Interior collectie – Mart Visser The Menton console, sidetable (Foto House of Mart  op DroomHome.nl)

Mega pop-up store 15 september – 15 november 2020

Strak vormgegeven Mart Visser meubels

Ontwerper en kunstenaar Mart Visser lanceert een eigen meubelcollectie. Onder het label 'Mart Visser Interior' worden meer dan vijftig items gepresenteerd met een diversiteit aan materialen en stoffen. De strak vormgegeven meubels weerspiegelen zijn grote passie voor het interieur met een sterk signatuur. De nieuwe, complete collectie is vanaf november 2020 leverbaar. 

Mart Visser Headquarters in Amsterdam wordt van 15 september tot en met 15 november a.s. getransformeerd tot een mega pop-up store van ruim 1.000 m². De 'Mart Visser Interior' collectie is in deze tijdelijke store exclusief te bestellen. Tevens is de nieuwste prêt-à-porter collectie verkrijgbaar en presenteert Mart zijn Artwork en Haute Couture Winter 2020.

Mart Visser Interior collectie – Mart Visser The Arch lounge chair & The Hampton turning lounge chair oranje (Foto House of Mart  op DroomHome.nl)

Mart Visser is al ruim 25 jaar als couturier actief. Met abstracte schilderijen, sculpturen en installaties geniet hij ook internationale bekendheid als kunstenaar. Met de eerdere introductie van Mart Visser vloerkleden en een collectie Mart Visser gordijnen en raamdecoratie werd een eerste stap richting interieur gezet. In nauwe samenwerking met de Nederlandse meubelproducent Asiades is een meubelcollectie ontwikkeld. Daarbij kreeg de ontwerper carte blanche.

Mart Visser Interior

De 'Mart Visser Interior' collectie bestaat uit stoelen, eetkamertafels, fauteuils, Mart Visser banken en sofa's, poefs, zitelementen als The Emerald Island bank, salontafels, dressoirs, make-up tafels, writing desks en hotellobby objecten. De designs hebben een high-end uitstraling; eigentijds, expressief en vrouwelijk. Door een aantrekkelijke prijsstelling is de meubelcollectie voor een breed publiek toegankelijk.

Mart Visser collection design

De designer collectie is opgebouwd puur vanuit de smaak en stijl van de ontwerper. Op basis van de structuren, reliëfs, kleuren en materialen die Mart Visser in zijn couture collecties hanteert, is een prachtig eclectisch beeld ontstaan. Het kleur- en materialenpalet is stijlvol en uitgesproken, maar met een duidelijk herkenbaar handschrift.

Mart Visser Interior collectie – Mart Visser The Emerald Island & The Edge stool boucle (Foto House of Mart  op DroomHome.nl)

Gestoffeerde Mart Visser meubels

Gestoffeerde meubels met off-white bouclé geweven grove garens, zuiver mohair in dark aubergine, deep orange en light grey. De grijze krijtstreep versneden tot een spannend grafisch spel. Aaibare en zachte materialen zorgen voor ultiem zitcomfort. Daarnaast zijn staal, (wengé) hout, gematteerd messing en brons belangrijke elementen van de collectie.

Mart Visser winkel pop-up store

  • Luchtvaartstraat 1A in Amsterdam
  • Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur

Martvisser-interior.nl

Google+