Meer Groen In Huis Kan Ook Zónder Planten

Meer Groen In Huis Kan Ook Zónder Planten

Groen Interieur Zonder Planten – Botanisch Wonen (Foto Pixabay.com op DroomHome.nl)

Botanisch wonen is anno 2016 helemaal hot. We willen steeds meer groen in huis. Planten, bloemen, takken, enzovoorts. Maar botanisch wonen kan ook heel gemakkelijk met weinig tot geen planten in huis. Koop gewoon accessoires met planten en bloemen erop!

Wat is Botanisch Wonen?
De botanische trend zien we veel op het moment. Vaak wordt de trend ook wel “Urban Jungle” genoemd. In deze trend halen we veel groen in huis, alleen niet per se met echte planten en bloemen. We kopen veel accessoires met planten en bloemen erop.

Kunstbloemen en Planten
Waar we de cactus al enkele jaren steeds vaker terugzien in het interieur, leven ook veel andere planten helemaal op in interieurland. Denk aan de aloë Vera of de tijdloze varen. We zijn niet alleen dol op echte bloemen en planten, maar kopen ook in toenemende mate kunstbeplanting. Zo zien we steeds vaker hele groene wanden van kunstmateriaal, en heeft men complete kunstboompjes in huis.

Groen Interieur Zonder Planten – Botanisch Wonen met Kwantum Cactus Kussen en Behang (Foto Pixabay.com, Kwantum  op DroomHome.nl)

Kussentjes en Schilderijen
Graag groen in huis? Om je interieur een huiselijk en natuurlijk tintjes te geven? Dan kun je ook textiel kiezen met bloemenprints. Zoals kussentjes, gordijnen en plaids. Neem bijvoorbeeld het cactuskussentje van Kwantum. Helemaal niet duur, en helemaal passend in een botanisch interieur.

Botanisch Behang
Bij veel betaalbare woonwinkels zie je ook steeds vaker behang met planten erop. Denk aan cactussen, coniferen, boompjes, enzovoorts. Een leuk behangetje met een “groene” print, past natuurlijk uitstekend bij jou als je graag meer groentinten in huis haalt.

Google+