De Meubelen Waar jij Naar op Zoek Bent, in alle Soorten en Maten

De Meubelen Waar jij Naar op Zoek Bent, in alle Soorten en Maten

Hoekbank Jonas (Foto Goossenswonen.nl  op DroomHome.nl)

Goed dat je dit leest, want je zult genieten van de inspiratie en informatie over de mooiste meubels, precies waar jij naar op zoek bent. Goossenswonen.nl presenteert haar uitgebreide assortiment meubelen met prachtige foto’s die samen een goed overzicht geven van de voor jouw perfecte banken, fauteuils, eettafels, stoelen en bijzettafels. Enjoy!

3 Zitsbank Multipy bruin leer (Foto Goossenswonen.nl  op DroomHome.nl)

Buitengewone banken

Jouw perfecte bank, die je hoort roepen: ‘Kom op mij zitten, liggen, neerploffen of hangen’, zo’n bank willen we allemaal in onze woonkamer. Naast heerlijk relaxen met het hele gezin op een comfortabele bank wil je ook een bank of hoekbank waar je vele jaren lang plezier van hebt. Huizen inrichten is een nationale hobby geworden, daarom zijn de looks van de bank volgens Goossens dan ook minstens zo belangrijk als het comfort en de kwaliteit. De bank is het belangrijkste meubelstuk in de huiskamer en is een echte sfeerbepaler.

Bank Nuance bruin leer (Foto Goossenswonen.nl  op DroomHome.nl)

Pure en eenvoudige vormen en lijnen zie je terug in de Scandinavische woonstijl. Deze Scandi-banken zijn licht van kleur en hebben een tijdloos design. Moderne minimalistische banken zijn slanke zitmeubels in lichte of juiste vrolijke knalkleuren.

Hoekbank Saltillo (Foto Goossenswonen.nl  op DroomHome.nl)

In de landelijk woonstijl staat daarentegen de royaal zittende plofbank centraal. Groot, groter, grootst is de luxe bank. Deze bank is strak en chique in de stijlvolle kleuren wit, zwart en grijs.

Voordat je de bank of bankstel gaat kopen, meet eerst van te voren op hoeveel ruimte er werkelijk beschikbaar is en of dit grote meubel wel door de deur of eventueel trapgat past. Je zult de eerste niet zijn!

Fauteuil Merci in grijze stof (Foto Goossenswonen.nl  op DroomHome.nl)

Fantastische fauteuils

Een stoel is een echt privé ziteilandje in de woonkamer. Zoveel mensen, zoveel wensen en laat Goossens nu minstens net zoveel fauteuils in haar assortiment hebben. Van stoere (kunst)leren en stoffen fauteuils, comfortabele relaxfauteuils, romantisch landelijke oorfauteuils tot stijlvolle draaifauteuils en zelfs hangstoelen kun je 24/7 bewonderen op Goossenswonen.nl

Eettafel Buul van blank eiken hout (Foto Goossenswonen.nl  op DroomHome.nl)

Toffe tafels

Stoere houten tafels, al dan niet stalen poten staan in menig no-nonsense woonkeuken met een industrieel randje. Echt zo’n eettafel van Goossens waar het gezinsleven zich op en om afspeelt en je niet bang hoeft te zijn voor een krasje of deukje. 

Eettafel Ines van recycled teak hout (Foto Goossenswonen.nl  op DroomHome.nl)

Charmant om zijn oneffenheden en duurzaam is de eettafel van gerecycled teakhout. Elke tafel is zo een uniek item.

Eettafel Bjarte van eiken hout met een Scandinavische retro uitstraling (Foto Goossenswonen.nl  op DroomHome.nl)

Een retro tintje heeft de eettafel met de afgeronde poten die wijd uitlopen. Deze toch wel verfijnde eettafel vind je terug bij de moderne en Scandinavische woontrend.

Eetkamerstoelen Ta (Foto Goossenswonen.nl  op DroomHome.nl)

Lang tafelen eetkamerstoelen

Bij de eettafel horen natuurlijk eetkamerstoelen die naadloos aansluiten bij de woonstijl die jij wenst. De simpele houten standaard stoel heeft de laatste jaren plaatsgemaakt voor prachtig design stoelen die heerlijk zitten en mooi zijn om te zien. Ook hier zijn stoere robuuste ontwerpen van (kunst)leer favoriet met als tegenhanger gecapitonneerde fauteuils van stof die de landelijke woonstijl een zachte touch geven. Denk je: ‘Ik wil nieuwe stoelen en dan wel snel’, Goossens heeft 150 stoelen die direct uit voorraad leverbaar zijn.

Bijzettafel - hoektafel Oxford van eiken hout (Foto Goossenswonen.nl  op DroomHome.nl)

Trendy kleinmeubelen

Ken je het nog: de mimiset, de meubelset van kleine tafeltjes die onder - en uit - elkaar geschoven kunnen worden?  Als er in de vorige eeuw (oh, wat klinkt dat lang geleden) veel visite te verwachten was, werden naast de salontafel ook deze tafeltjes bij de bank en stoelen geplaatst. Anno nu is de trend om bijzondere bijzettafels, in verschillende vormen, hoogtes en maten, met elkaar te combineren, waardoor je vrij bent in waar je gaat zitten. Het tafeltje voor je kop koffie of thee reist makkelijk met je mee. De populaire bijzettafels in eiken of teak hout en metaal geven de woonkamer een gastvrije uitstraling. Super handig zijn de bijzettafels die je over de zitting van de bank of fauteuil heen schuift voor je drinks en bites.

Google+