Super Appartement met Leen Bakker Meubels en Woonaccessoires

Leen's Loft

Leen’s Loft – Super Appartement met Leen Bakker Meubels en Woonaccessoires – Leen Bakker Woonkamer en Huiskamer – Banken, Kussens, Salontafel, Kleed en Kast – MEER Interieur… (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

Ken je het Coca Cola en Pepsi Cola experiment, waar mensen blind moesten proeven en zeggen welke smaak Pepsi of Coca Cola was? Leen's loft is een super loft en totaal ingericht met Leen Bakker meubels en woonaccessoires.

De bezoekers van het prachtige appartement hadden geen idee uit welke winkel het interieur vandaan kwam. Ze waren enorm verrast!!

In de geweldige woonkamer van de loft zijn de bank en fauteuils de eyecathers van de ruimte met de fris gele fauteuils als middelpunt. De 2 bijzettafels van houten blokken vormen samen een speelse salontafel. Leen Bakker kast New York in stoer grijs heeft deurtjes en lades. Daar staat het vloerkleed Adelle prachtig bij in haar landelijk stoere stijl.

Leen’s Loft – Super Appartement met Leen Bakker Meubels en Woonaccessoires – Leen Bakker Keuken en Eetkamer – Eettafel, Eetkamerstoelen, Kleed, Kast. (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

De keuken en eetkamer zijn in een moderne stoere woonstijl ingericht. Zie de robuuste eettafel met stalen onderstel en houten blad. De comfortabele kuipstoelen en de kast met glasdeurtjes. De Leen Bakker kasten in het appartement zijn o.a. modern grijs en hip geel van kleur. 

Leen’s Loft – Super Appartement met Leen Bakker Meubels en Woonaccessoires – Leen Bakker Slaapkamer – Umix Bed, Matrassen, Beddengoed, Vloerkleed en Kast. (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

In de slaapkamer staat een heerlijk Umix boxspring bed in de interieur kleur van het jaar blauw met Leen bakker dekbedovertrekken, kussens en een bijpassende vloerkleed. Een bijzettafel fungeert uitstekend als nachtkastje met koperen lamp. In de slaapkamer staat ook een ladenkast voor kleding en andere woonaccessoires. 

Leen’s Loft – Super Appartement met Leen Bakker Meubels en Woonaccessoires – Leen Bakker Werkplek en Studeerkamer – Slaapkamerkast, Bureau, Bureaustoel, Vloerkleed en Jaloezieën. (Foto Leen Bakker  op DroomHome.nl)

De werkkamer en studeerkamer is licht en ruimtelijk ingericht met een mooi Leen Bakker bureau en design bureaustoel met handige manden om spullen in op te bergen. Jaloezieen filteren te licht voor op het werk. Een modern vloerkleed ligt voor de slaapkamerkast waar de nodige kleding en schoenen in opgeborgen kunnen worden. Een tour met 360 graden foto's laat je helemaal door het appartement lopen en kijken.

Google+