Modern interieur, jouw moderne stijl tips & tricks!

Modern interieur tips & tricks voor jou!

Modern interieur tips – strakke moderne woonkamer in lichte kleuren (Foto: Collov Home Design, Unsplash  op DroomHome.nl) 

Modern interieur = strak, stijlvol & veelzijdig

Het succes van een modern interieur is de perfecte combinatie van strakke lijnen en rustige kleuren in een grote open ruimte. De moderne interieurstijl meubels en accessoires zijn stijlvol zonder frutsels en gemaakt van luxe materialen. Met enkele persoonlijke items uit een andere woonstijl creëer je een uniek vintage of landelijk modern interieur.

In dit blog krijg je leuke moderne interieurstijl tips & tricks voor jouw woning. Waaraan herken je een modern interieur en hoe richt je een moderne woonkamer in? Je leest het allemaal hier!

Moderne woonkamer indeling

De meest geliefde moderne woonkamer indeling is een open ruimte waar huiskamer en keuken samengesmolten zijn tot één grote ontmoetingsplaats waar je samen lacht, TV kijkt, gamet, kookt en eet. De moderne interieurstijl loopt vloeiend over van de ene kamer in de ander.

In de toekomst worden de woningen kleiner. Open roomdividers gaan in de moderne woonstijl privacy creëren tussen de woonkamer en keuken.

Modern interieur tips – ronde modulaire elementenbank (Foto: Andrew Wise, Unsplash  op DroomHome.nl)

Moderne interieur kleuren

In een moderne woonkamer staan rustige kleuren als wit, grijs, zwart en aardetinten aan de basis.

Vooral de vormen spreken in een modern interieur. Van strakke lijnen en geometrische figuren tot ronde organische vormen op lijstjes, behang, kussens en vazen. Geef je huiskamer inrichting een persoonlijke oppepper met een eigen vintage vondst in een knalkleur. Ja, vintage modern interieur is een woontrend die je de komende jaren steeds meer gaat zien.

Moderne woonstijl materialen

De blinkende materialen RVS en chroom beleven een come-back in bijzettafels, dressoirs en  keukendeurtjes.

Het glanst nog verder in het moderne interieur met glazen tafels en hoogglans kasten. Dikke stoffen (stoffen loungebank, kleed en gordijnen), leer (leren kussens en wandtegels) en hout (houten wandpanelen) dempen de schittering en creëren rust en eenheid in de moderne woning.

Modern interieur tips – Vouwgordijnen in een moderne slaapkamer (Foto: Max Rahubovski, Unsplash  op DroomHome.nl)

Moderne raamdecoratie

Vouwgordijnen brengen warmte en elegantie in een minimalistisch modern interieur.

De ‘warmte’ van vouwgordijnen zorgt voor sfeer én besparing van energie! De prachtige vouwgordijnen zijn in verfijnde naturel kleuren en stof structuren verkrijgbaar, perfect passend in de moderne woonkamer en slaapkamer van nu. Creëer met de moderne raamdecoratie het knusse gevoel dat je wellicht zoekt voor je landelijk modern interieur. Wist je dat je 100% polyester vouwgordijnen ook in de badkamer kunt plaatsen?

Moderne woonkamer meubels

Lekker chillen op een flinke loungebank met dikke kussens staat op nummer 1 bij een modern interieur.

Open wandrekken krijgen van inbouwkasten behoorlijke concurrentie. TV meubels en inbouwkasten op maat geven de moderne woonkamer en eigenlijk iedere ruimte in huis een gevoel van luxe en rust.

Google+