Nieuw Interieur met Geleefde Look

Nieuw Interieur met Geleefde Look

Nieuw Interieur met Geleefde Look – Houten Vloeren, Tapijten, Beton Look, Stenen Muur, Sloophout Behang en Haarden als Pelletkachels. (Foto Pixabay.com  op DroomHome.nl)

Als je er goed over nadenkt is er een opvallend woonfenomeen op de internationale meubelbeurzen gaande. Vele van de populaire woontrends van dit moment hebben een link, een hang naar het interieur-verleden. We willen graag enkele bijzondere inspiratie ideeën met jullie delen over: hoe maak je een nieuw interieur met een geleefde look?

Vloeren
Nieuw tapijt dat er zeker niet als nieuw mag uit zien, maar wel van goede kwaliteit is! De nieuwste tapijtcollecties presenteren opvallende vloeren en kleden: van betonlook, oude aan elkaar genaaide stukken kelim, look-a-like patchwork patronen, gebleekte oosterse tapijten tot de versleten jeans look. Houten vloeren worden van te voren flink gemoffeld en bewerkt alsof vele generaties er al over heen gelopen hebben. Het grote voordeel is dat een krasje geen probleem is maar een aanvulling op de stoere uitstraling van de vloer.

Behang
Historische ontwerpen van antiek verweerd behang worden aangepast aan de interieurwens van nu. In bijvoorbeeld behang met trompe l’oeil houtpaneeleffect komt oude elegante lambrisering tot leven. Bohemian behang laat, door de verweerde en uitgebleekte kelim motieven, de muur er uit zien alsof je in een oud huis op de prairie bent. Behang voor beton-look muren, oude muur van steen, sloophout behang tot marmer wanden, geven het huis karakter en een verleden.

Nieuw Interieur met Geleefde Look – Pelletkachel Krul Alltech. (Foto Krul Alltech, Delangebv.nl   op DroomHome.nl)

Pelletkachel
Een geweldig houtvuur brengt extra sfeer, gezelligheid en warmte mee in de huizen waarin volop geleefd wordt. Moderne haarden en kachels voldoen aan de laatste interieureisen van design, gemak en duurzaamheid. Een goed voorbeeld daarvan is de pelletkachel. Een pelletkachel verstookt houtpellets van een paar centimeter lang, voor een prachtig haardvuur. Je bespaart daarmee tot 50% op de stookkosten. Deze bij Delangebv.nl te bestellen pellets zijn uitsluitend biomassa houtkorrel pellets van topkwaliteit en een bron van milieuvriendelijke energie.

Terug lezend zijn naast oude patronen en materialen die je in de natuur terugvindt als hout, leer, wol en steen, ook zeker duurzaamheid, warmte en een comfortabele relaxte sfeer de sleutels tot de woning anno 2017!

Google+