Nieuwe IKEA Items Creëren Ruimte in Huis

Nieuwe IKEA Items Creëren Ruimte in Huis

Ikea interieur met Bror stellingkast (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Creëer ruimte voor jezelf met de nieuwe producten van IKEA. De items geven een georganiseerd en comfortabel gevoel aan je huis. Zachte pastelkleuren en grafische en monochrome patronen zorgen voor een harmonieuze, rustige en opgeruimde leefomgeving. De producten zijn ontworpen in de stijl van het Scandinavisch minimalisme. De nieuwe producten zijn vanaf augustus verkrijgbaar bij IKEA.

Stoere tegels
De nieuwe MARKYTA vloer- en wandtegels van kunststof zorgen voor hetzelfde gevoel als echte tegels. Geef je badkamer een stoere uitstraling met grijze vloertegels of creëer een traditionele sfeer in de keuken met de bekende Portugese tegel. De vloer- en wandtegels zijn voorzien van een speciale laag, waardoor ze goed te gebruiken zijn in vochtige ruimtes zoals de badkamer of de keuken.

Ikea interieur met Evedal tafellamp (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Dimbaar design
De EVEDAL hang- en tafellampen zijn zowel functioneel als stijlvol. De reeks is geïnspireerd op Scandinavisch design van halverwege de 20ste eeuw, en gemaakt met authentieke en eerlijke materialen. De tafellamp valt op door de bolle vorm en de bescheiden koperen dimknop. De dimbare TÄRNABY tafellamp doet denken aan een ouderwetse kerosinelamp, brengt je terug in de tijd en nodigt je uit wat rustiger aan te doen.

Ikea interieur met Vattenkrasse gieter (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Rustieke keuken
Het VADHOLMA keukenblok heeft een traditionele look and feel. Planken gemaakt van gebeitst hout en een kookeiland met een eiken werkblad brengen warmte in de keuken. Het extra rek voor keukengerei zorgt voor optimaal gemak tijdens het koken. Ook is de keuken uit te breiden met een houten wijnrek met verstelbare planken. De messingkleurige kraan INSJÖN met hoge hals is waterbesparend en duurzaam. 

Gerecyclede PET-flessen
IKEA hecht groot belang aan duurzame productie. Zo zijn de HANNALENA gordijnen gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Ook het verven van de gordijnen - in zacht grijs en roze - is gebeurd met een techniek waarbij zo min mogelijk water en chemicaliën worden gebruikt. 

Ikea interieur met Glittrig kaarsenhouders (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

 

Stijlvolle accessoires
De goud- en ivoorkleurige GLITTRIG kaarsenhouders zijn opvallend en klassiek. De VATTENKRASSE gieter hoeft niet te worden opgeborgen, want het design is een prachtige toevoeging aan het interieur. Planten komen goed tot hun recht in de pastelkleurige GRADVIS plantenpotten.

Opgeruimd staat netjes 
De nieuwe BROR serie, bestaande uit een stelling-, trolley- en kabinetkast, heeft een extra stevige constructie en een industrieel design. Perfect voor in de hobbykamer of garage, maar ook voor op het balkon of in de woonkamer. De BESTÅ opbergsystemen zijn nu aan te kleden met stijlvolle VASSVIKEN deurtjes. Het patroon met zeshoeken zorgt voor een driedimensionaal effect en de glanzende chroomkleurige pootjes maken de kast helemaal af.

Ikea en Hasselblad lanceren de bijzondere fotocollectie Norrhassel – MEER Ikea inspiratie… (Foto Poster cafe, Ikea  op DroomHome.nl)

Fotografie van wereldklasse
IKEA werkte voor de NORRHASSEL collectie samen met het Zweedse cameramerk Hasselblad en zeven topfotografen - onder wie de Nederlandse Lars van de Goor. De collectie bestaat uit acht foto's gemaakt door fotografen die eerder de Hasselblad Master Award wonnen. "We weten hoe belangrijk het is voor het geluk en welzijn van mensen om toegang te hebben tot kunst. We lanceren deze collectie om creativiteit te prikkelen en om mensen na te laten denken over het type kunst waarmee zij zich thuis willen omringen”, vertelt Marcus Engman, Head of Design bij IKEA. 

Google+