Nieuwste werkplek in de tuin: de comfi zeecontainer

Thuiswerken in de tuin: de C-container met ramen en isolatie 

Thuiswerken in de tuin in een comfortabele zeecontainer: de C-Container (foto Courage Interieur  op DroomHome.nl)

Meer dan 50% van de werknemers in Nederland verwacht na de coronacrisis vaker thuis te werken.

Met het oog daarop heeft het Apeldoornse bedrijf Courage Interieur een compleet ingerichte kantooroplossing ontwikkeld op basis van een zeecontainer: de C-Container. 

“Het is een luxe en volledig ingerichte thuiswerkplek die uit veel meer bestaat dan alleen een ruimte met een bureau en een stoel”, vertelt Christa Courage, eigenaar van Courage Interieur.

De basis van de flexibele thuiswerkruimte is een standaard 10 voet zeecontainer. Deze vraagt door zijn compacte afmetingen niet meer dan 9 vierkante meter ruimte in de tuin. De zwarte, stalen unit is vanzelfsprekend te voorzien van ramen en isolatie, zodat het ook op lange termijn een comfortabele werkplek is.

Comfi thuiswerken in een design interieur

Meest opvallend echter is het interieur dat door de interieurontwerpers op hoog niveau is samengesteld. Basis is een zwart zitsta bureau met design bureaustoel van Flokk Håg. Een wandlamp, tafellamp en wanddecoratie zorgen voor een warme, huiselijke sfeer. Hetzelfde geldt voor de zogenaamde mummieplanten: echte groene planten die geen druppel water nodig hebben. De designpuppy van Magic Me Too geeft het interieur een creatieve finishing touch. Omdat het zeker op mooie dagen verleidelijk is om even te genieten van de tuin, wordt een stijlvolle bistrotafel met buitenstoel meegeleverd.

Ergonomische werkplek thuis

“Bij het samenstellen van dit interieur hebben we nadrukkelijk gezocht naar een omgeving waar je allereerst functioneel kunt werken”, licht Christa Courage toe. “Vandaar het zitsta bureau dat voldoet aan alle arbo-voorschriften. Maar ieder mens zoekt ook in de werkomgeving naar een gevoel van geluk. Kantoren en werkruimten zijn daarom de afgelopen decennia huiselijker geworden qua inrichting. Thuis wil je dat als beeldschermwerker natuurlijk helemaal. Een omgeving waar je je lekker voelt, draagt bovendien bij aan je werkprestaties en dat zal ook werkgevers aanspreken.” Informatie: Courage.nl

Google+