Nikki.Amsterdam The Lampion - Chill design lamp met extra’s!

Nikki.Amsterdam The Lampion - Chill design lamp met extra’s!

Nikki.Amsterdam The Lampion, design lamp, wijnkoeler en bluetooth speaker ineen! (Foto DroomHome.nl)

Ja, helemaal chill is de Nikki.Amsterdam The Lampion! Wat een prachtig ontwerp heeft de LED design lamp, wijnkoeler en draadloze speaker ineen. Deze indoor en outdoor gadget is een hit op ieder feestje! Bij een romantisch samenzijn met je lief, borrelen met vrienden of een puike party in het park, zorgt de bijzondere Nikki.Amsterdam lamp voor bijzondere en zelfs hilarische momenten! Ik ga het je laten zien!

Nikki.Amsterdam The Lampion unboxing en app installeren! (Foto DroomHome.nl)

Nikki.Amsterdam lamp unboxing & app installeren

First things first! De wijnkoeler lamp wordt goed verpakt in een stevige doos bij je thuisbezorgd. ‘Welcome to our family!’ lees je op het allervriendelijkste bijgeleverde kaartje, waarop ook de instructies staan voor het installeren van de bluetooth speaker app (zie de handleiding voor extra uitleg). Nadat je The Lampion helemaal hebt opgeladen, koppel je de lamp met de speciale Nikki.Amsterdam app aan je smartphone of tablet. Stream je eigen muziek en speel met de kleuren LED licht!

Nikki.Amsterdam The Lampion, design lamp, wijnkoeler en bluetooth speaker ineen voor een gezellige picknick! (Foto DroomHome.nl)

The Lampion prachtig & praktisch design!

De stijlvolle Nikki lamp S is het juiste formaat voor ons. Met z’n 43 cm is het niet te groot en niet te klein! In deze handige wijnkoeler krijgt je fles, eventueel met ijsblokjes, goed de ruimte en waar je hem ook neerzet, het steelt de (licht)show! De wijnkoeler lamp speaker staat op pootjes om de muziek goed te laten klinken. Met de Braziliaans leren draagriem kun je The Lampion op een elegante manier verplaatsen.

Nikki.Amsterdam The Lampion, design lamp, wijnkoeler en bluetooth speaker als functioneel en mooi stuk woondecoratie! (Foto DroomHome.nl)

DroomHome’s Finest

De Nikki.Amsterdam Lampion is een echte duizendpoot die je helemaal in de juiste ‘mood’ brengt. Als oplaadbare lamp, wijnkoeler en draadloze speaker heeft het ook een weergaloos mooi design dat helemaal thuishoort in de urban lifestyle met een luxe randje. Op de foto’s zie je dat The Lampion een stijlvolle eyecatcher is in het interieur.

Nikki.Amsterdam The Lampion, design lamp, wijnkoeler en bluetooth speaker ineen, feestje in het park! (Foto DroomHome.nl)

Ook buiten trekt het bekijks! Deze meiden in het park genoten volop van hun wijntje uit de bijzondere wijnkoeler.

Nikki.Amsterdam Robo-Party-Butler challenge!

Bij het testen van de multifunctionele design lamp hebben we de grootste lol en dan komt er een wild idee. Wat gebeurt er als je The Lampion op een robotstofzuiger plaatst, gaat dat lukken? En ja hoor: de Nikki.Amsterdam Robo-Party-Butler gaat vrolijk rond met de fles, feestverlichting en soul muziek, super!! Bekijk de video!

Nikki.Amsterdam The Lampion, de draagbare design lamp, wijnkoeler en bluetooth speaker kun je aan z’n draagband overal mee naartoe nemen! (Foto DroomHome.nl)

The Lampion op reis?

Blijf bij ons, want de lente en zomer is nog lang!!!!

Alle ins & outs over The Lampion vind je op de Nikki.Amsterdam website. Bestel jouw The Lampion of geef cadeau en het lounge seizoen is geopend!

Google+