Pip Studio 10 Jaar! - Speciale Jubileumproducten

Pip Studio Bestaat 10 Jaar

Pip Pip Hurray – Pip Studio Bestsst 10 Jaar – Jubileum Pip Theepot en Servies – Meer Pip Studio Inspiratie… (Foto Pip Studio  op DroomHome.nl)

Happy products for happy people – dat is waar Pip Studio voor staat. Dit jaar viert ze haar tiende verjaardag en dat moet natuurlijk gevierd worden!

Pip Studio weet al een decennium lang te verrassen met haar bijzondere dessins en rijk gedecoreerde producten die naar hartenlust gemixt en gematcht kunnen worden. De vrolijke serviezen, het kleurrijke behang en originele dekbedden sieren dan ook menig interieur. Om dit te vieren, komt het merk met mooie jubileumproducten. Vieren jullie mee?

Pip Pip Hurray – Pip Studio Bestaat 10 Jaar – Jubileum Pip  Servies en Bomber Jas. (Foto Pip Studio  op DroomHome.nl)

De start van Pip Studio
Anke van der Endt studeerde in 1996 af aan de Design Academy in Eindhoven. Daarna werkte zij als freelance designer voor verschillende bedrijven. Omdat Anke het liefst producten creëert naar haar eigen visie, besloot zij in 2007 een eigen label op te richten. Dankzij de bijnaam uit haar jeugd was de merknaam snel gevonden. Anke’s alter ego Pip speelt bij elke collectie een centrale rol. Pip neemt haar fans mee op reis en op zoektocht naar inspiratie en is de ziel van het merk.

Pip Pip Hurray – Pip Studio Bestaat 10 Jaar – Jubileum Pip  Stationary en Shopper Tas. (Foto Pip Studio  op DroomHome.nl)

Over Pip Studio
Pip Studio is een design label van Nederlandse bodem. Pip Studio maakt kwalitatieve producten met oog voor de kleinste details. Klassiek, maar innovatief, traditioneel, maar origineel. Ze herinneren ons er aan om ons verleden te kosteren en inspireren ons om het leven te vieren. Pip Studio’s motto is dan ook: ‘Happy products for Happy people’. De producten van Pip Studio zijn verkrijgbaar in de webshop van Pipstudio.com en bij diverse speciaalzaken en warenhuizen. 

Google+