Rituals producten: Luxe interieur collectie Floral Home

Ontdek de nieuwe Rituals geurstokjes, parfum, geurkaarsen, handzeep en handcreme

Private Collection: Rituals geurkaars Floral Home lijn (Foto Rituals  op DroomHome.nl)

Luxe Rituals interieur collectie breidt uit met nieuwe producten en bloemige geuren.

Thuis is de plek waar je je op je gemak moet kunnen voelen. De geurproducten van Rituals voor in huis helpen bij het creëren van een omgeving waarin je echt kunt ontspannen. De Private Collection, de luxe interieurcollectie van Rituals, heeft een stijlvol design en geuren die in elke ruimte voor een bijzondere sfeer zorgen. Rituals voegt een nieuwe lijn toe aan de Private Collection: de Floral Home Collection. Hierin staan drie bloemengeuren centraal: Sweet Jasmine, Orris Mimosa en Imperial Rose. Daarnaast is de Private Collection uitgebreid met nieuwe producten: Parfum d’Interieur, Kitchen Set, Cartridges en Fragrance Sticks (mini).

Private Collection: Rituals interieurspray Imperial Roze - Floral Home lijn (Foto Rituals  op DroomHome.nl)

Nieuwe lijn: Rituals geurstokjes, geurkaarsen en keuken set

De luxe Fragrance Sticks uit de Private Collection creëren een warme sfeer in huis. De geurstokjes zijn verkrijgbaar in vier nieuwe geuren: Oriental Vetiver, Sweet Jasmine, Imperial Rose en Orris Mimosa. Combineer de Rituals geurstokjes, verkrijgbaar in fullsize en mini, met de bijpassende Scented Candle om de geurbeleving te versterken. Kies uit een van de negen geuren en geniet in elke ruimte van je favoriete Rituals parfum. De zwarte, witte of champagnekleurige glazen pot past in elk interieur; die van jezelf, of van degene aan wie je hem cadeau geeft. De XL Scented Candle is de grote variant van de Rituals geurskaars en gaat tot 70 uur mee.  

Rituals parfum en Rituals interieurspray

Geef de ruimte in een oogwenk een persoonlijke touch met het Parfum d’Interieur, voor een opwekkende sfeer op elk gewenst moment. Deze is verkrijgbaar in de geuren Wild Fig, Sweet Jasmine, Imperial Rose, Savage Garden, Green Cardamom en Black Oudh.

Private Collection: Rituals handzeep en handcreme Precious Amber - Floral Home lijn (Foto Rituals  op DroomHome.nl)

Rituals handzeep en handcreme

Maak van je dagelijkse routines een moment van pure luxe met de nieuwe set voor in de keuken, bestaande uit een Hand Wash en Hand Balm. Deze producten zijn verkrijgbaar in de geuren Precious Amber, Savage Garden en Sweet Jasmine en zorgen voor een vleugje geluk in de kleine dingen.

Private Collection: Rituals parfum diffuser Parfume Genie - Floral Home lijn (Foto Rituals  op DroomHome.nl)

Rituals diffuser

Laat al je zintuigen ontspannen met de nieuwe Private Collection Cartridges voor de Perfume Genie - de innovatieve, draadloze perfume diffuser waarmee je via een app geur verspreidt op elk gewenst moment en in de gewenste intensiteit. De nieuwe cartridges zijn verkrijgbaar in zes geuren: Black Oudh, Precious Amber, Savage Garden, Oriental Vetiver, Sweet Jasmine en Imperial Rose. Elke cartridge gaat tot wel 270 uur mee.

24/7 Rituals producten shoppen!

Google+