Speels Interieur met Flexibel Ikea Design

Speels Interieur met Flexibel Ikea Design

Ikea bank Kungshamn (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Moderne basics, grappige designs en accessoires waar je vrolijk van wordt. Dat typeert de speelse reeks nieuwe producten die IKEA in februari lanceert. Van modulaire sofa’s, bijzettafels tot kleurrijk textiel en een houten lamp. Speel met je interieur met de nieuwe producten van IKEA, vanaf februari verkrijgbaar bij alle winkels.

Ikea Burvik bijzettafel en Granboda salontafels (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Tafels voor erbij
Wil je iets kwijt? De makkelijk draagbare BURVIK bijzettafel is een opvallende verschijning en perfect om je op elke gewenste plek te ondersteunen. Voor een kopje koffie in de zithoek of om mooie accessoires op uit te stallen. Ook de set GRANBODA salontafels is praktisch om kleine spulletjes op te zetten en in op te bergen; de onderste tafel van het trio kan namelijk ook fungeren als lade.

 Ikea Torrlid kleed (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Schitterend zitcomfort
Breng je woonkamer tot leven met flexibel meubilair en speelse printjes. De modules van de KUNGSHAMN bank maken het mogelijk om precies de juiste combinatie te vormen, voor een aangename prijs. Verkrijgbaar in roze, beige of in een vrolijk roze diamantpatroon. Kleden maken je kamer zachter – letterlijk en figuurlijk. Zo geeft TORRILD je leefruimte een speels uiterlijk met haar moderne cirkelpatroon.

Ikea Billsjon handdoeken en Lasjon douchegordijn (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Een frisse start
Om je dag vrolijk te beginnen, hoef je alleen je badkamer aan te kleden met de katoenen BILLSJÖN handdoeken en het bijbehorende LASJÖN douchegordijn. Beide voorzien van een kleurrijke onderwaterwereld. Neem een douche met de water- en energiebesparende BROGRUND douchekop en mengkraan met thermostaat en je begint je dag fris en fruitig.

Ikea Vaxjo hanglamp en Skymningen hanglamp (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Golvend hout
Simplistisch design hoeft niet kil te zijn. Integendeel. De eenvoud in vorm en kleur van de VÄXJÖ hanglamp in blauw en beige, creëert een warme sfeer. Net als de SKYMNINGEN hanglamp gemaakt van golvend hout. Een echte eyecatcher, die de ruimte speels omtovert met licht- en schaduwpatronen op de muur als hij brandt.

Ikea Stolpa wandklok en tafelklok (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Design van alle tijden
De tijd tikt geluidloos weg met de stille uurwerken van IKEA. Bovendien zijn licht en tijd met elkaar verbonden in de nieuwe klokken. Zo licht de gele STOLPA tafelklok enkele seconden op als hij wordt aangeraakt. Perfect voor naast je bed. De witte STOLPA wandklok licht op door geluid en dimt het licht naar de juiste hoeveelheid dankzij ingebouwde sensors.

Ikea Overst filter koffieset. (Foto Ikea  op DroomHome.nl)

Koffieleuten
Alles voor die perfecte kop koffie of thee vind je in de nieuwe koffie-accessoires, de FÖRÄDLA serveerschalen en het delicate KRUSTAD servies. Zo maak je de beste koffie met de ÖVERST filter koffieset en serveer je hapjes feestelijk op de moderne standaard van wit porselein met messing. Bron: Ikea.nl

Google+