Stalen deur op maat: Waarom jij er vandaag nog een wil bestellen!

Stalen deur op maat: Waarom jij er vandaag nog een wil bestellen!

Stalen deuren voordelen – industriële deuren van staal (Foto  op DroomHome.nl)

Je ziet ze steeds vaker: industriële stalen deuren. En dat is niet voor niets. In de afgelopen jaren heeft dit type deur veel harten voor zich weten te winnen. Het is ook veel leuker (en mooier) om naar te kijken in vergelijking tot zo’n saaie, gesloten binnendeur. In dit artikel delen we alle voordelen. Spoiler: na dit artikel wil jij gegarandeerd een andere deur voor in huis bestellen!

Een optisch ruimer huis dankzij een stalen deur

Het fijne aan stalen deuren op maat zijn de grote vlakken van glas. Hierdoor creëer je een betere doorkijk naar de achterliggende ruimte. Daarnaast wordt het licht niet meer geblokkeerd, maar loopt mooi door in verschillende ruimtes. Dit zorgt voor een optisch lichter en dus ruimer huis.

Een stalen deur voor elke kamer in huis

Je kunt een stalen deur in elke gewenste ruimte (laten) plaatsen. In de woonkamer zijn ze erg populair. Maar wist je dat je ook in andere ruimtes kunt profiteren van de voordelen van een stalen deur? Zo kun je een stalen deur in de badkamer laten plaatsen. Voor extra privacy kun je getint glas of melkglas in de deur laten verwerken. Ook fijn voor een deur in de slaapkamer, trouwens!

En wil je je voorraadkast wat opleuken? Ook daar kun je een stalen deur voor samenstellen. Door een stalen deur met melkglas geef je je woning direct een luxere uitstraling, maar hoef je niet tegen de rommelige voorraad achter de deur aan te kijken. Wel zo fijn. En eerlijk is eerlijk: het staat ook veel mooier als je overal een stalen deur hebt in plaats van een combinatie van stalen deuren en standaard binnendeuren.

Standaard maten of juist volledig naar wens samen te stellen

Inmiddels kun je een stalen deur gewoon bij de bouwmarkt kopen. De glazen deur heeft een stalen omlijsting en horizontale profielen die het glas onderbreken. Deze zwarte stalen profielen geven de deur niet alleen een luxe, maar ook stoere uitstraling. Het enige minpuntje? Het is vaak alleen beschikbaar in standaard maten. En keuze in de vlakken verdeling heb je niet. Als dit dé deur voor jou is, is het mooi meegenomen natuurlijk.

Je kunt ook een stalen deur samenstellen, zodat deze voldoet aan jouw wensen. Er zijn genoeg specialisten, zoals deze, waar je zelf een deur kunt laten samenstellen. Je kunt zelf de indeling van de deur, het type glas, de handgreep en andere details van de deur kiezen en zo een deur naar wens laten maken. Eentje die volledig voldoet aan jouw wensen. Hoe fijn is dat?!

Google+