Thuiskantoor inrichten? Deze 5 apparaten mogen niet ontbreken!

Thuiskantoor inrichten? Deze 5 apparaten mogen niet ontbreken!

Thuiskantoor inrichten – werkplek apparaten (Foto: Vlada Karpovich, Pexels  op DroomHome.nl)

Een thuiswerkplek is gewoon super handig. Niet alleen voor freelancers, maar ook als je af en toe vanuit huis werkt in plaats van op kantoor. Veel bedrijven geven hun medewerkers zelfs een budget om hun thuiswerkplek mooi in te richten. Maar wat heb je eigenlijk nodig voor een fijne werkplek, thuis of op kantoor? Die vraag is best lastig, omdat er zoveel keuze is en iedereen andere voorkeuren heeft qua apparatuur. In dit artikel geven we je tips over de nodige apparaten voor elke werkplek, te beginnen met een zakelijke laptop en printer met HP cartridge. Lees verder!

Een zakelijke laptop

Je hebt natuurlijk een goede zakelijke laptop nodig, zeker als je niet veel ruimte hebt. Als je voor Windows 10 Pro kiest, kun je makkelijk thuiswerken omdat je zo toegang krijgt tot alle documenten en systemen van je werk. Kijk bij het kiezen van de grootte van het scherm naar een laptop met een scherm van 15,6 of 17,3 inch, want daarmee heb je lekker veel ruimte voor je werk. Ben je meer een fan van Apple? Dan zijn er verschillende MacBooks die kunnen passen bij wat je nodig hebt. Voor zware taken zoals videobewerking is de krachtige MacBook Pro 16 inch ideaal, terwijl de lichtere MacBook Air perfect is voor dagelijkse kantoorwerkzaamheden zoals Word en Excel.

Printer

Als je vanuit huis werkt en vaak documenten moet printen, zoals jaarverslagen of agenda's, dan heb je een goede printer nodig. Kies voor een printer die speciaal gemaakt is voor kleine kantoren, zoals de HP OfficeJet Pro 9010. Voor deze printer zijn de HP 963 cartridges geschikt. Die passen prima in een thuiswerkplek en kunnen meer dan alleen printen: vaak kunnen ze ook kopiëren, scannen, en soms zelfs faxen. Met zo'n veelzijdige printer heb je alles in één en bespaar je ruimte. Print je veel zakelijke documenten? Dan is een snelle laserprinter een slimme keuze. Ben je creatief en print je veel in kleur? Ga dan voor een inkjetprinter; die zijn top voor kleurrijke prints.

Zakelijke monitor

Zakelijke monitoren zijn gewoon zeer handig. Een 24 inch monitor ideaal. Deze monitoren hebben een filter dat blauw licht vermindert, zodat je ogen minder snel moe worden. Ze zijn ook in hoogte verstelbaar, wat helpt voor een comfortabele zithouding - echt handig voor thuiswerken met een computer. Heb je meer ruimte? Overweeg dan twee schermen of één brede monitor voor nog meer efficiëntie en schermruimte. Als je daarnaast ook foto's wilt bewerken, ontwerpen maakt, of gewoon lekker een film wilt kijken op Netflix, dan is een scherm met hoge resolutie en goede kleurweergave superbelangrijk.

HDMI-switch

Een HDMI-switch is een handig ding waarmee je meerdere apparaten met een HDMI-aansluiting, zoals je computer, laptop en gameconsole, op één scherm kunt aansluiten. Zo kun je makkelijk wisselen tussen deze apparaten zonder steeds achter je monitor te moeten duiken om kabels te verwisselen. Met één druk op de knop switch je tussen je apparaten, wat je werkplek netjes en overzichtelijk houdt.

Bluetooth-adapter

Als je regelmatig draadloze gadgets zoals muizen, toetsenborden of koptelefoons gebruikt, dan is een Bluetooth-adapter echt iets voor jou. Met zo'n adapter kun je makkelijk een draadloze verbinding maken tussen je computer en je Bluetooth-apparaten. Dit betekent dat je zonder kabels aan de slag kunt, hoe fijn is dat? Heb jij deze producten al in je thuiskantoor?


Alles over thuiswerken! Handige werkplek tips met de nieuwste kantoor aan huis trends voor bureau's, stoelen, bureau accessoires en apparatuur. 

Google+