Tijd om je Interieur een Nieuwe Look te Geven!

Tijd om je Interieur een Nieuwe Look te Geven!

Nieuwe interieur ideeën: Roze velvet bank voor granito behang (Foto 123rf.com  op DroomHome.nl)

Valt jouw oog ook op al die mooie meubels en hippe woonaccessoires? Dan heb je het misschien nog niet door, maar eigenlijk heb je helemaal zin in een frisse make-over van je interieur. De woonbeurzen in binnenland en buitenland geven een duidelijk beeld over de heersende woontrend van vandaag de dag: Alles wat de natuur ons geeft, maar dan in een modern jasje. Combineer zo klassiek Rome met natuurlijke materialen en een meubelstuk of enkele accessoires in een opvallende kleur. Wij spotten de volgende bijzonder leuke interieurideeën.

Ronde Kloostertafel

Spreekt ‘stoer met een landelijk wonen tintje’ jou aan en is staal net iets te rauw voor jouw smaak, dan is een volledig eiken kloostertafel de perfecte eettafel om met z’n allen aan te zitten. Heb je wel eens, naast de populaire langwerpige houten tafel, aan een ronde kloostertafel gedacht? Met een ronde tafel creëer je een eigen wooneilandje in de woonkamer. Het is het centrum van gezelligheid, waar iedereen elkaar altijd kan zien.

Nieuwe interieur ideeën: Ronde kloostertafel van eiken hout (Foto Table du Sud  op DroomHome.nl)

Het is wel een heel relaxed idee dat een butsje en een krasje, veroorzaakt door de kinderen en de hond, helemaal niet uitmaakt. Geleefd eiken als materiaalkeuze heeft bijvoorbeeld al de nodige noestjes en scheurtjes. De kloostertafels kun je laten lakken of oliën in een bepaalde kleur, waardoor de houten tafel beschermd is tegen lelijke kringen en vlekken, en de kleur goed aansluit bij de gewenste woonstijl. Een Greywash en Super White behandeling van het tafelblad geeft de modern landelijk wonen sfeer goed weer. Gerookt en teak past bij rustiek. Voor een strak en industrieel design zijn de tinten Charcoal en Chocolate uitermate geschikt.

Granito, Baksteen en Natuursteen Behang

Naast hout werkt natuursteen ook uitstekend in de verschillende woonstijlen. Van de ruige bakstenen muur in de urban loft en industriele woon-lifestyle tot het stijlvolle marmer in luxueuze herenhuizen en appartementen. Zonder groot en kostbaar te moeten klussen, plak je de pareltjes uit de natuur zo op een wand. Behang is namelijk helemaal hot! Zeer geliefd is het bakstenen behang. Behang met marmer print is aan een grote opmars bezig, geheel passend bij chique bijzettafels en woonaccessoires in geel koper. Terrazzo of granito behang heeft een speels effect op het interieur van modern jong gezin, waar kleur volop aanwezig mag zijn. Zie de verrassend leuke combinatie van het granito behang en de roze velvet bank in bovenstaande foto.

Wist je dat een woontrend gemiddeld zo’n 5 jaar duurt? De tijdloze kloostertafel kan, door de jaren heen, meerdere wisselingen van behang en accessoires moeiteloos aan en bevestigd hiermee alleen maar extra dat het echt een leef-tafel is!

Google+