Tijdloos en trendy mat zwarte schakelaars

Mat zwart schakelaarsprogramma van Gira

Gira e2 schakelaars in mat zwart – lichtschakelaars (Foto Gira  op DroomHome.nl)

Het schakelaarprogramma Gira E2 is inmiddels een moderne klassieker. Het minimale design met strakke vormgeving maken een duidelijk statement en zorgen tegelijkertijd voor markante accenten op de wand. Inspelend op de trend om matzwart toe te passen in het interieur introduceert Gira het schakelaarprogramma nu ook in mat zwart.

Tot nu toe was dit model verkrijgbaar in edelstaal en in thermoplast in de kleuren zuiver wit glanzend, zuiver wit mat, aluminium gelakt en antraciet. Gira heeft de wens van vele opdrachtgevers en architecten in vervulling laten gaan en biedt deze designklassieker ook aan in mat zwart.

Zwart komt enerzijds donker over, maar anderzijds ook edel, puur, elegant en modern. Architecten en binnenhuisarchitecten houden van de spanningen en de energie die in het zwart verborgen zijn. Zwarte accessoires accentueren een moderne inrichting. Ze worden vaak gecombineerd met wit, grijs of lichte tinten. Gira E2 in zwart mat komt zowel op witte als op donkere muren goed tot zijn recht en past bij luxueuze interieurs – zowel privé als zakelijk.

Gira e2 schakelaars in mat zwart – lichtschakelaars en Gira systeem 55 wandcontactdozen voor jaloeziebesturing etc. (Foto Gira  op DroomHome.nl)

Gira E2 overtuigt niet alleen met de nieuwe trendkleur zwart mat, maar ook met de techniek achter de basiselementen. Dankzij het Gira System 55 omvat het assortiment naast schakelaars en wandcontactdozen vele andere elektronische componenten, bijvoorbeeld jaloeziebesturingsknoppen, data- en communicatie-aansluittechniek alsook talrijke functies van de deurcommunicatie en het KNX systeem, en bovendien modules van Gira eNet, zoals de draadloze wandzender. In totaal zijn het meer dan 300 functies van de moderne gebouwentechniek, die meer wooncomfort, meer veiligheid en meer duurzaamheid garanderen.

Gira heeft een designconfigurator waarmee men snel en eenvoudig een realistische indruk van hoe het schakelaarprogramma Gira E2 eruitziet in de werkelijke omgeving en of dit past bij de individuele woonstijl. De Gira designconfigurator kan online worden opgeroepen en is als gratis app verkrijgbaar voor mobiele apparaten met iOS en Android. Bron: Gira.nl

Google+