IKEA Sonos SYMFONISK - Schilderijlijst met wifi-speaker

IKEA Sonos speaker als schilderij 

IKEA Sonos Symfonisk speaker – Sonos speaker schilderij met witte lijst (Foto IKEA Sonos  op DroomHome.nl)

IKEA en Sonos geven vervolg aan hun samenwerking en lanceren een nieuwe SYMFONISK wifi-speaker. Na de tafellamp- en boekenplank speaker is er nu een IKEA Sonos speaker in de vorm van een schilderij met verwisselbare panelen. Zo kunnen mensen genieten van hoge kwaliteit geluid en van een mooi kunstwerk dat past in hun interieur. De SYMFONISK schilderijlijst met wifi-speaker is vanaf 15 juli verkrijgbaar in alle IKEA winkels en op IKEA.nl. De verwisselbare panelen zijn vanaf 1 september online los verkrijgbaar via IKEA.nl.

Er zit muziek en kunst in de IKEA Sonos speaker!

Stjepan Begic, Product Developer IKEA of Sweden: "Het belangrijkste uitgangspunt bij het ontwerpen van de nieuwe IKEA SYMFONISK speaker was dat het product gezien kan worden als een kunstwerk." De SYMFONISK schilderij lijst met wifi-speaker kan aan de muur worden gehangen of worden neergezet. De Sonos speaker wordt standaard geleverd met een wit of zwart paneel met daarop een grafisch ontwerp dat geluid visualiseert. Daarnaast zijn er in totaal twaalf verwisselbare panelen beschikbaar, zodat de speaker past bij verschillende soorten kunst in huis en bij elk interieur: van een abstract design met geometrische figuren tot een paneel met verfspatten.

IKEA Sonos Symfonisk speaker – Sonos speaker schilderij lijst met platenspeler (Foto IKEA Sonos  op DroomHome.nl)

Goede sfeer op elk moment

Veel mensen vinden muziek het belangrijkste component voor een goede sfeer in huis. IKEA en Sonos willen bijdragen aan het positieve effect van muziek op het leven thuis en brengen daarom samen de schilderijlijst-speaker op de markt. In 2019 introduceerden de bedrijven de eerste SYMFONISK producten: een tafellamp- en een boekenplank-speaker. IKEA en Sonos combineren in de langetermijnsamenwerking hun kennis van woninginrichting en het creëren van een hoge kwaliteit geluidservaring in huis. Sara Morris, Principal Product Manager Sonos: "De akoestische architectuur van Sonos zorgt ervoor dat de nieuwe SYMFONISK speaker ondanks zijn compacte vorm fantastisch klinkt."

IKEA Sonos Symfonisk speaker – Sonos speaker schilderij zwart (Foto IKEA Sonos  op DroomHome.nl)

SYMFONISK speaker bediening

De nieuwe IKEA Sonos speaker maakt verbinding met je telefoon door middel van wifi en kan gekoppeld worden aan andere SYMFONISK en Sonos speakers. Ook kan de speaker gebruikt worden als enige geluidsbron in de kamer. Net als de andere SYMFONISK producten is de speaker te bedienen via de Sonos-app - daardoor is er toegang tot meer dan honderd streamingdiensten.

IKEA Sonos Symfonisk speaker – Sonos speaker rozen schilderij (Foto IKEA Sonos  op DroomHome.nl)

Als je in het bezit bent van meerdere speakers kan je elke speaker individueel aansturen. Je kan bijvoorbeeld muziek afspelen in de ene kamer terwijl de kinderen in een andere kamer naar een luisterboek luisteren, of in het hele huis dezelfde muziek afspelen. Daarbij kun je de speakers koppelen voor stereogeluid.

Google+