Samsung The Sero roterende TV, ook voor mobiele content

Samsung TV The Sero horizontaal & verticaal televisie kijken!

Samsung The Sero TV – roterende TV, ook voor mobiele content (Foto Samsung  op DroomHome.nl)

Samsung The Sero eerste roterende TV die ook verticale mobiele content toont

Met The Sero brengt Samsung een TV op de markt die je volledig kunt integreren in je individuele levensstijl. Eigenlijk is het meer dan een TV. The Sero is speciaal ontworpen voor mobiele content, dus ideaal als je veel video’s op sociale media kijkt.

 

Verreweg de meeste video’s online (90%) zijn in portrait geschoten en The Sero past dat, indien nodig, aan door de beeldweergave een halve slag te draaien. Gevolg: je geniet van hoogkwalitatief beeld zonder hinderlijke zwarte randen. The Sero is een nieuw type TV voor de nieuwe media, maar óók traditionele horizontale formaten komen optimaal tot hun recht op het 43 inch scherm.

Samsung The Sero TV – roterende TV, voor horizontale televisie en verticale mobiele content: YouTube filmpjes en Instagram (Foto Samsung  op DroomHome.nl)

Draai TV The Sero voor YouTube filmpjes, Instagram en weer terug!

Samsung haakt met The Sero in op de populariteit van videokanalen als YouTube. Net als een smartphone of tablet draait de TV razendsnel van horizontale naar verticale oriëntatie, en omgekeerd. Dus of je nu YouTube, vakantievideo's, sociale media of traditionele media bekijkt, de weergave op The Sero is altijd optimaal. De TV is uitgerust met 4K QLED-technologie en ook met het geluid zit het helemaal goed. In de voet van The Sero schuilt namelijk een 4.1-kanaals 60 Watt Premium luidspreker, die zorgt voor een krachtig geluid. Hiermee geniet je ook van je favoriete muziek die je afspeelt op de TV. En met Tap View verbind je jouw Galaxy-smartphone* eenvoudig met The Sero. Je hoeft enkel je telefoon tegen de TV aan te tikken.

Samsung The Sero TV – roterende TV, voor mobiele content: YouTube filmpjes en Instagram (Foto Samsung  op DroomHome.nl)

Samsung's The Sero eyecatcher in je interieur

Met The Sero’s Smart Hub heb je snel toegang tot al je content en dankzij de all-in-One floorstand kun je de TV neerzetten waar je maar wilt. Ook in off-modus is The Sero een meerwaarde voor je interieur, want je hebt de keuze uit een breed scala aan weergavefuncties – van kunstige designs, informatie tot foto’s. 

TV The Sero kopen

The Sero is in Nederland verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van € 1.699,-. The Sero verplaats je gemakkelijk naar elke ruimte in je interieur, dankzij de speciaal daarvoor ontworpen wielen. Consumenten krijgen t/m 27 september The Sero wielen (t.w.v. €99,-) gratis bij aankoop van The Sero. Meer informatie op Samsung.com.

Google+