Unieke Decoratie voor je Interieur

Unieke Decoratie voor je Interieur

 Unieke decoratie in het interieur – Taatsdeuren, stalen raamkozijnen, stalen trapleuning, led trapverlichting en dimbare sfeerverlichting (Foto Pixabay.com, DarthZuzanka  op DroomHome.nl)

Met een uniek decoratie-element krijgt jouw inrichting een echt persoonlijke stijl en haal je meer eer uit je zoektocht naar dat ene aparte detail dat jouw interieur zo bijzonder maakt. Ik geef je de volgende deco-suggesties, omdat ik er zelf weg van ben. Ik denk jij straks ook!

Taatsdeuren en stalen raamkozijnen
We zien dat uit de grote bouwprojecten, kleine onderdelen van de architectuur doorsijpelen naar de inrichting van woningen. Een goed voorbeeld is daarbij de deur als nietszeggend grote vlak dat open en dicht kan. De deur wordt een sieraad voor het huis met als prachtig voorbeeld: kozijnloze glazen deuren, ook wel taatsdeuren genoemd. Eventueel gecombineerd met stalen raamkozijnen, met glas, geven zij de woning een geheel open karakter. Een steeds groter groeiende groep ZZP’ers werkt vanuit huis. Met stalen raamkozijnen en deuren kun je een kantoor in de woonkamer realiseren, zonder echt afgesloten te zitten.

Unieke decoratie in het interieur – Stalen trapleuning in matzwart en antraciet grijze walshuid (Foto Trapleuningspecialist.nl  op DroomHome.nl)

Stalen trapleuningen
Een knap staaltje werk is het natuurlijk als er bij de stalen deur in de hal een bijpassende stalen trapleuning voor de trap naar boven geplaatst wordt. De woonstijl van beneden wordt zo door naar boven geleid. Een matzwarte stalen trapleuning komt volledig tot zijn recht langs een witte wand in een luxueus design interieur. Een rustieke stalen trapleuning met een antraciet grijze walshuid heeft iets authentieks voor de modern landelijke inrichting en het rauwe past ook weer perfect in de industriële urban woonsfeer.

Led trapverlichting
In plaats dat er ergens zo’n verdwaald lampje hangt in het trapgat (als je geluk hebt), kun je ook iedere traptrede verlichten met led strips. Het is zeer decoratief en je ziet hiermee veel beter waar je loopt zonder een groot licht aan te moeten zetten midden in de nacht. Naast een handige bewegingsmelder is er tegenwoordig ook interactieve led trapverlichting die tijdens het betreden van de trap, stap voor stap de tree verlicht.

Unieke decoratie in het interieur – Led sfeerverlichting in de woonkeuken (Foto Pixabay.com, Modi74  op DroomHome.nl)

Sfeerverlichting
Ben je ’s avonds vaak aan het werk met je PC op de grote eettafel en wil je aan die zelfde tafel op een andere avond een intiem etentje serveren, dan is het dimmen van de verlichting wel een must bij het creëren van de juiste sfeer. Zonder met afstandsbedieningen en smartphones te moeten werken, zijn er nu ook lampjes/peertjes waar de dimmer al in zit. Bij 1 keer klikken krijg je fel licht, bij de tweede keer iets gedimd licht en bij de derde keer straalt er een zacht gloeiend licht die de meest ongezellige kamer nog omtovert tot een romantische ruimte!

Google+