Blue & Green - Creatieve Vloeren met Desso&Ex

Blue & Green - Creatieve Vloeren met Desso&Ex

Creatief Vloerontwerp van Desso&Ex - Tapijt Denim Blue van Desso&Ex - MEER Vloeren.. (Foto Desso&Ex  op DroomHome.nl)

In samenwerking met interieurarchitect Odette Ex ontwikkelde Desso de unieke Desso&Ex tapijtcollectie.

Maak spannende combinaties met de verschillende kleurgroepen en dessins; van betonlook en hippe patchwork patronen tot oosterse dessins en versleten jeans look. Laat je inspireren door de actuele woontrends en ga in je nieuwe interieur voor zacht en comfortabel met Desso&Ex.

Kleurgroep Botanical Green
Haal de natuur in huis met groen als verfrissende ‘buiten’ kleur. De botanische sfeer wordt versterkt door een verzameling tropische planten, het gebruik van natuurlijke materialen als hout, leer, steen en linnen en een groot groen kleed. De Desso&Ex tapijtkwaliteiten hebben, met de gelaagdheid in dessins, een sfeervolle uitstraling. Het ruitmotief met de versleten look uit de Botanical Green kleurgroep geeft een hedendaagse draai aan de landelijke sfeer. Met een creatief vloerontwerp komt je interieur meteen tot leven en breng je luxe en warmte in de zit- of eetkamer.

Stylingtip
Met dit tapijt versterk je de botanische uitstraling van het interieur. De groene bamboeprint op het tapijt brengt de vloer echt tot leven en geeft dat ‘buiten gevoel’, als je er met blote voeten overheen loopt.

Creatief Vloerontwerp van Desso&Ex - Vloerkleed Botanical Green van Desso&Ex. (Foto Desso&Ex  op DroomHome.nl)

Kleurgroep Denim Blue
Om lekker te kunnen slapen is een uitnodigende sfeer in de slaapkamer net zo belangrijk als een goed ventilerend slaapsysteem. Met de tinten én dessins uit de Denim Blue kleurgroep van Desso&Ex maak je het verschil en verras je in elke ruimte met een andere look. Voor een comfortabele relaxplek in de tienerkamer leg je een groot kleed met geweven look bovenop kamerbreed tapijt. Leg in de slaapkamer tapijt met een vervaagd oosters motief. Voer het kleurenpalet door in het bedtextiel en decoreer met sierkussens in denim en naturel tinten.

Stylingtip
Geen last meer van kids die de muziek net iets te hard hebben staan en door de kamer dansen, want de akoestiek verbetert meteen met kamerbreed tapijt uit de Desso&Ex collectie. Voor optimaal comfort leg je een vloerkleed over het kamerbrede tapijt heen. Bron: Dessotarkett.nl


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+