De perfecte vloer voor elk gezin; de PVC vloer

De perfecte vloer voor elk gezin; de PVC vloer

PVC vloer, perfecte vloer voor ieder gezin (Foto: Anna Kolosyuk, Unsplash  op DroomHome.nl)

Een huishouden met kleine kinderen die regelmatig iets laten vallen, zelf vallen of morsen. Dan heb je een vloer nodig die tegen een stootje kan, waterbestendig, makkelijk in onderhoud en valbestendig is. De PVC vloer biedt de uitkomst voor gezinnen en we gaan jou nu vertellen waarom.

De vloer voor jouw gezin

Een vloer die tegen een stootje kan, dan ben je op zoek naar een PVC vloer. De PVC vloer staat met de karakteristieke eigenschappen mooi in elk interieur.

De vloer is dus niet alleen zeer functioneel maar ook nog eens heel erg mooi. Met een duurzaam karakter en de looks van een echte houten vloer is dit een goede optie voor in elke ruimte. Een glas of een bord omgegooid tijdens het eten? Geen zorgen, met de stofzuiger en een dweil is het binnen een handomdraai weer schoon. Floorlife.nl/collectie/pvc-vloer beschikt over een extra sterke en beschermende toplaag voor langdurig gebruik.

Daarbij is een PVC vloer geschikt voor vloerverwarming. Spelen jouw kinderen graag op de grond? Dit is geen probleem, de dunne stroken PVC geleiden de warmte makkelijk. Wanneer ze lekker op de grond spelen, is het fijn als dat geluid wat gedempt wordt.

Schuivende meubels, voetstappen en andere geluiden worden gemakkelijk geabsorbeerd waardoor het geluid wordt gedempt.  

Ruime keuze voor jou

In vele interieurs is de PVC vloer terug te vinden en dit is met een reden.

Deze vloeren zijn waterbestendig, lijken op houten vloeren en zijn onderhoudsarm. Daarbij is PVC ook in verschillende varianten beschikbaar, kies bijvoorbeeld uit een visgraat vloer, een betonlook of tegels. Daarbij kunt u kiezen uit verschillende kleuren en uitvoeringen. Heeft u liever en click PVC vloer of een plak PVC vloer? Bij een click PVC vloer worden de stroken met behulp van een clickverbinding aan elkaar verbonden. Bij plak PVC worden de stroken aan elkaar verlijmd. Hiervoor moet vooraf wel de ondervloer geëgaliseerd worden.

Toch een andere vloer?

Ben je niet overtuigd van alle voordelen van een PVC vloer of wil je andere opties ook in kaart brengen? Dan hebben wij hier een twee andere vloeren die ook goed geschikt zijn voor gezinnen. 

- Tapijt

Tapijt is wellicht minder makkelijk in onderhoud maar blijft een goede optie voor gezinnen. Lekker zacht om op te spelen en geluidsdempend. 

- Laminaat

Laminaat is ook makkelijk schoon te houden en geschikter dan tapijt voor mensen met allergieën. Laminaat is redelijk vergelijkbaar met een PVC vloer, kan iets minder goed tegen water maar blijft een hele goede optie.

Er zijn meerdere mogelijkheden, designs en uitvoeringen. Pas jouw keuze aan op je wensen en behoeften. Meer informatie of advies? Neem dan contact op met een specialist.

Google+