Favoriete Vloeren van TV Presentator Michiel De Zeeuw

Favoriete Vloeren van TV Presentator Michiel De Zeeuw

‘Long Boards’ Laminaat vloeren van dessotarkett.nl (Foto Dessotarkett  op DroomHome.nl)

Foto: ‘Long Boards’ Laminaat vloeren uit de Michiels Favorites collectie van dessotarkett.nl 

Ga jij binnenkort verhuizen of ben je toe aan een nieuwe vloer? Laat je dan inspireren door de selectie vloeren die interieurexpert en tv-presentator Michiel de Zeeuw van RTL Woonmagazine heeft gemaakt voor Desso Tarkett. Inhakend op de vier belangrijkste woonstijlen van nu; New Classic, Modern Minimal, Natural Living en Industrial Living, presenteert Michiel vijf laminaat en tien Premium Vinyl vloeren in de ‘Michiels Favorites’ collectie. Hier zit zeker een vloer bij die past bij jouw persoonlijke woonstijl!

Extra breed en lang laminaat
Passend bij de Natural Living woonstijl heeft Michiel de Zeeuw gekozen voor een laminaat uit de Long Boards collectie, gemaakt van extra lange en brede planken van 2 meter lang en 24 cm breed. Dit laminaat is nauwelijks te onderscheiden van een authentieke eikenhouten vloer zoals we die kennen uit luxe landhuizen. Combineer deze vloer in de slaapkamer met een kleed op maat uit de Shades collectie van Desso Tarkett voor extra comfort en warmte.

Een Premium Vinyl ‘composite’ vloer met industriële look van dessotarkett.nl (Foto Dessotarkett  op DroomHome.nl)

Foto: Een Premium Vinyl ‘composite’ vloer met industriële look uit de Michiels Favorites collectie van dessotarkett.nl

Stoere basis met Premium Vinyl Stroken en Tegels
Premium vinyl tegels zijn functioneel én sfeervol in elke leefkeuken. Michiel de Zeeuw
selecteerde vier PVC-vloeren met betonlook en composiet dessin, als stoere basis voor de industriële woonsfeer. Een moderne keuken krijgt zo snel en gemakkelijk een industriële uitstraling, helemaal in combinatie met een betonnen werkblad en vintage metalen lampen. Gerecyclede materialen zoals sloophout worden in deze woonstijl ge ‘upgrade’ tot topdesign zoals de beroemde meubelcollectie van de Nederlandse ontwerper Piet Hein Eek.

Michiels Favorites bestaat uit een selectie van 15 laminaat en PVC-vloeren (Foto Dessotarkett  op DroomHome.nl)

Foto: Michiels Favorites bestaat uit een selectie van 15 laminaat en PVC-vloeren, dessotarkett.nl

Klassiek met een knipoog
De ‘klassieker’ onder de houten vloeren is toch wel het beroemde visgraat of Hongaarse punt patroon. Voor de New Classic woonstijl is de favoriet van Michiel de Zeeuw voor zijn collectie dan ook een laminaat vloer met Hongaarse punt. Door de matte look van dit laminaat past deze vloer perfect bij een klassiek interieur met een hedendaagse draai! De moderne designbank krijgt door de gouden gedessineerde stof een modern-klassieke uitstraling. Ook salontafels met natuursteen en sfeerlampen van gekleurd glas brengen een tikkeltje nostalgie naar binnen. Het laminaat is goed te combineren met op maat gemaakte vloerkleden en geven extra luxe aan dit stijlvolle interieur.

Premium Vinyl- vloer ‘scandinavian oak’ (Foto Dessotarkett  op DroomHome.nl)

Foto: Premium Vinyl- vloer ‘scandinavian oak’ uit de Michiels Favorites collectie, dessotarkett.nl

Modern minimal
De woonstijl Modern Minimal heeft een monochroom kleurenpalet met wit, zwart en grijstinten. De oase van rust die ontstaat in dit tijdloze interieur spreekt veel mensen aan. Voor de Michiels Favorites collectie is een PVC-vloer met vergrijsde hout look gekozen. Deze vloer gelegd in een groot visgraatpatroon is bijna niet van echt hout te onderscheiden en de vloer is goed te combineren met vloerverwarming zodat er geen radiatoren in beeld zijn. De ruimtelijke en strakke uitstraling van deze vloer is een luxe basis zonder poespas!

Kijkje nemen
Wil je de vloerencollectie van Michiel de Zeeuw met eigen ogen zien? Ga dan naar één van de gespecialiseerde vloerenspecialisten van Desso-Tarkett. Of vraag gratis een staaltje aan via dessotarkett.nl/collectie/michiels-favorites. Bron: Dessotarkett.nl

Google+