Houten Vloeren | Comeback Visgraat Vloer

Comeback van de Visgraat Vloer

Stoere Brede Houten Planken

Houten Vloeren: Visgraat Vloer met Stoere Brede Eiken Houten Planken (Foto Uipkes  op DroomHome.nl))
Hout is een natuurproduct en hierdoor is geen deel exact gelijk, dat maakt een houten vloer levendig en zorgt ervoor dat elke vloer zijn eigen unieke karakter heeft.

De trend in houten vloeren zijn grote afmetingen visgraat vloeren. Bij Uipkes maakt de visgraat vloer dan ook een comeback in een heel nieuw jasje. Geen klassieke, smalle, vaak glanzende houten vloer zoals je die vroeger zag.

Anno 2014 is de visgraat vloer stoer met brede, robuuste houten planken. Deze authentieke en vooral duurzame vloer geeft elke ruimte een moderne en warme uitstraling. Het geeft de woning een eigentijds karakter met de grandeur van weleer.

Houten Vloeren: Visgraat Vloer met Stoere Brede Blond Eiken Houten Planken (Foto Uipkes  op DroomHome.nl)

Visgraat vloeren kunnen worden gelegd met verschillende houtsoorten. Bijvoorbeeld met planken van massief eiken in 14, 16 of 18 cm breed en van 70-90 cm lang. De vele kleurafwerkingen met olie zorgen ervoor dat de vloer past bij elk interieur. Naast de vele standaard kleuren en afwerkingen (36 stuks) kan Uipkes Houten Vloeren kleuren op maat maken. Er is keuze uit diverse legpatronen, zoals Weense- of Hongaarse punt. Uipkes maakt alleen gebruik van duurzaam geproduceerd en gecertificeerd hout. De vloeren kunnen strak tegen de wanden gelegd worden waardoor het geheel een wat meer minimalistisch uiterlijk krijgt. Keus voor de hoge plint in zorgt voor een jaren ’20-stijl uit de vorig eeuw.

Houten Vloeren: Visgraat Vloer met Stoere Brede Blond Eiken Houten Planken (Foto Uipkes Vloeren  op DroomHome.nl))

Een verwarmende ervaring

Houten vloeren hebben van zichzelf goede isolerende eigenschappen. Maar de hedendaagse techniek zorgt ervoor dat een visgraat vloeren ook kan worden toegepast op vloerverwarming. Uipkes Houten Vloeren heeft jarenlange ervaring met het leggen van houten vloeren op vloerverwarming of vloerkoeling. Meer informatie: uipkesvloeren.nl

Google+