LayRed - PVC renovatievloer met hoogwaardige uitstraling

Moduleo PVC renovatievloer combineert sterkte, comfort en design

LayRed PVC vloer van Moduleo – renovatievloer met planken en tegel dessins (Foto Moduleo  op DroomHome.nl)

Met een rode achterkant die verdwijnt als de vloer geïnstalleerd is, zet LayRed® meteen de toon. Deze nieuwe PVC vloer van Moduleo is een spannende nieuwkomer in de markt. Zo combineren de planken en tegels realistische hout- en steendessins in een waaier van natuurlijke kleuren, met een ongeëvenaarde sterkte én buitengewoon comfort. Aan de basis ligt een unieke gepatenteerde technologie, ontwikkeld in het Belgische R&D-centrum.

Twee jaar intensieve research ging vooraf aan LayRed®, de nieuwste innovatie van vloerenspecialist Moduleo. Deze PVC vloer kan zich moeiteloos aanpassen aan elke ruimte, omgeving en ondervloer. Om te beginnen met een eigentijds design: realistische hout- en steendessins in natuurlijke kleuren inspireren elke interieur fan: van een charmante stijl over een strakke look tot een gedurfd accent.

Maar ook praktisch kan LayRed® elke setting aan. Zo zijn de planken en tegels sterk genoeg om verschillen in de ondervloer te overbruggen én elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen. De vloer klikt eenvoudig en sterk in elkaar en de geïntegreerde ondervloer zorgt voor een nog snellere installatie. Het resultaat is een mooi vlak vloeroppervlak, wat van LayRed® dé designoplossing voor renovatieprojecten maakt. Overal in huis, want je kunt de vloer perfect leggen in de badkamer of keuken (100% waterdicht) maar ook in ruimtes met grote glaspartijen (geen vervormingen bij schommeling in temperatuur).

LayRed PVC vloer van Moduleo – renovatievloer met tegel dessin (Foto Moduleo  op DroomHome.nl)

LayRed PVC vloer van Moduleo – renovatievloer in eetkamer met planken dessin (Foto Moduleo  op DroomHome.nl)

Bovendien is LayRed® sterk zonder aan comfort in te boeten. De akoestische bovenlaag garandeert het stilste loopgeluid en de geïntegreerde ondervloer reduceert het transmissiegeluid met 21 dB Lw / 10dB Lin. Zo is LayRed® de stilste vloer in zijn categorie, die ook nog zorgt voor een comfortabel zacht en warm gevoel onder de voeten. Verder is het oppervlak slijtvast en bestand tegen hakken, vlekken en meubelpoten. Als geen ander tackelt LayRed® van Moduleo – met levenslange garantie – zo alle uitdagingen die gepaard gaan met het bouwen of verbouwen van een huis.

Google+