LayRed PVC vloer met geïntegreerde ondervloer

LayRed®, supersterke PVC vloer met hout- en steendessins

Moduleo Layred PVC vloeren met geïntegreerde ondervloer – Brio oak PVC vloer (Foto Moduleo  op DroomHome.nl)

De nieuwe PVC vloer van Moduleo vloert elke uitdaging. De uitgebreide collectie bevat planken en tegels met realistische hout- en steendessins in een waaier van natuurlijke kleuren, met een ongeëvenaarde sterkte.

Ook praktisch kan LayRed® elke setting aan. Zo zijn de planken en tegels sterk genoeg om verschillen in de ondervloer te overbruggen én elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op te vangen.  De vloer klikt eenvoudig en sterk in elkaar en de geïntegreerde ondervloer zorgt voor een nog snellere installatie. Je legt de LayRed® vloer over iedere bestande vloer zonder voorbereidende egalisering. Omdat de vloer 100% waterdicht is kan de vloer zowel in de badkamer of keuken worden gelegd.

Moduleo Layred PVC vloeren met geïntegreerde ondervloer – Venetian Stone PVC vloer (Foto Moduleo  op DroomHome.nl)

De akoestische bovenlaag garandeert het stilste loopgeluid en de geïntegreerde ondervloer reduceert het transmissiegeluid. Zo is LayRed® de stilste vloer in zijn categorie, die ook nog zorgt voor eencomfortabel zacht en warm gevoel onder de voeten. Verder is het oppervlak slijtvast en bestand tegen hakken, vlekken en meubelpoten. Als geen ander tackelt LayRed® van Moduleo – met levenslange garantie – zo alle uitdagingen die gepaard gaan met het bouwen of verbouwen van een huis. Bron: Moduleo.com

Google+