Meer wooncomfort met trendy gietvloeren

Meer wooncomfort met trendy gietvloeren

Gietvloeren tips (Foto Kirill, Unsplash.com  op DroomHome.nl)

Woongemak is heel waardevol. Vooral wanneer dat samengaat met een prachtig design. Gietvloeren combineren het beste van twee werelden. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze vloer door steeds meer interieurspecialisten en designlovers als must have vloeroplossing wordt gezien.

Onderhoudsvriendelijk pur sang
Gietvloeren hebben geen naden en voegen én zijn vloeistofdicht. Deze eigenschappen maken de vloer vuilafstotend. Hierdoor zijn er geen plekken waar vuil zich ophoopt of vast gaat zitten. Vuil, stof en vlekken laten zich met het grootste gemak reinigen met niet meer dan een stofwisser en een in water oplosbaar reinigingsmiddel. Reinigen is geen vervelende klus meer bij deze praktische vloer!

Designmogelijkheden te over
Vloeren zijn heuse sfeervangers: de uitstraling van een ruimte wordt voor een groot deel bepaald door de decoratieve afwerking van de vloer. De gietvloeren van HIM zijn verkrijgbaar in uiteenlopende stijlen: van levendige kleuruitvoeringen – zowel uni-color als gemêleerd – tot transparante finishes voor een meer industriële look and feel. Dit alles zonder ook maar in te hoeven leveren op comfort en functionaliteit.

Wie het graag ‘net even anders’ aanpakt, heeft voldoende mogelijkheden, zoals:

  • Het instrooien van flakes met een contrasterende kleur. Door deze laag vervolgens af te werken met een blanke lak, ontstaat een speelse en tegelijkertijd moderne uitstraling;
  • Het creëren van een betonlook. Hierbij werkt de applicateur tijdens het aanbrengen met twee verschillende kleuren, die op de vloer door elkaar verwerkt worden. Het resultaat is altijd uniek. Bij deze afwerking zie je de hand van de meester gegarandeerd terug. Zonder meer een knap staaltje vakwerk.
  • Een afwerking met een bijpassende glansgraad. Geef de vloer zijn ultieme finishing touch met een glansgraad naar keuze. Van mat tot zijdeglans – voor elke wooninrichting is een bijpassende glansgraad beschikbaar die het interieurconcept versterkt.

Gietvloeren voor elke gebruiksruimte
HIM vloeren heeft voor elke gebruiksruimte in huis een geschikte gietvloer. Zo worden PU vloeren regelmatig in woonkamers gebruikt vanwege hun loopcomfort. Epoxyvloeren zie je vaker terug in keukens en inpandige garages, omwille van hun stevigheid. Beide kwaliteitsvloeren hebben gemeen dat ze jarenlang meegaan, makkelijk te onderhouden zijn en perfect bij elk interieur passen. #AD

Voor meer informatie: www.him.nl

Google+