Moods - 'Visgraat Hout' Vinylvloeren

Moods - 'Visgraat Hout' Vinylvloeren

Moods – Visgraat Hout Look Vinylvloeren – Herringbone Vinylvloer van Moduleo – MEER Vloeren… (Foto Moduleo  op DroomHome.nl)

Met de Moods van Moduleo is een persoonlijke vloer gegarandeerd. Met deze collectie kan iedereen tot in detail kiezen hoe zijn of haar vloer eruit moet komen te zien.

Moduleo maakt dit mogelijk door de luxe vinylvloeren uit de collecties Transform en Impress uit te breiden met 8 innovatieve formaten. De nieuwe geometrische vormen zijn onderling compatibel, ook met de standaard Moduleo formaten. Daarnaast biedt Moduleo een enorm aanbod in kleuren en afwerkingen. Zo ontstaan eindeloze legpatronen die in ieder interieur voor een mooie vloeroplossing zorgen.

Een voorbeeld is het Herringbone slim patroon. Dit geeft het archetypische visgraat patroon een moderne elegantie, het verlengde effect van de slim plank zorgt voor een stijlvolle look die ideaal is voor grote ruimten en oppervlakken.

Deze vloer is eveneens in drie speciale decoratieve opties leverbaar die tweekleurige tinten combineren voor een intrigerend spel tussen contrasterend kleur en textuur die het interieur een verfijnde grafische touch verlenen. Bron: Moduleomoods.com.

Google+