Natuurlijke PVC Vloeren van Moduleo

Natuurlijke PVC Vloeren van Moduleo

Natuurlijke PVC vloeren van Moduleo – Castle Oak PVC vloer – MEER Vloeren… (Foto Moduleo  op DroomHome.nl)

Moduleo brengt de rijkdom en schoonheid van de natuur in huis. Met de nieuwe collectie Express with Impress komt elk detail tot leven en geven de Naturally Impressive Floors een decoratieve statement aan ieder tijdloos interieur.

De succesvolle klassiekers van Country Oak, Mountain Oak en Castle Oak krijgen er drie authentieke houtdessins bij. Dit zijn Laurel Oak, Santa Cruz Oak en Sierra Oak. Maar ook voor liefhebbers van natuurlijke stenen vloeren is er de variant Mustang Slate, deze heeft de uitstraling van een robuuste leisteenvloer.

Laurel Oak staat voor rust en pure elegantie, met een zacht kleurenpalet voor stijlvolle en serene interieurs. Met de industriële toets van Santa Cruz Oak slaat Moduleo een gedurfde weg in: die van metalen en indigotinten. De grote variëteit in het dessin geeft de vloer een krachtige, decoratieve uitstraling.

Natuurlijke PVC vloeren van Moduleo – Laurel Oak PVC vloer. (Foto Moduleo  op DroomHome.nl)

Sierra Oak is met zijn zacht rustiek karakter en verfijnde uitstraling een tijdloze keuze, mét het volle gevoel van een echte plankenvloer. Voor Mustang Slate grijpt Moduleo terug naar een klassieke, natuurlijke vloer. De speelse structuur van ruwe leistenen vertaalt zich naar een luxueuze uitstraling.

Leverbaar vanaf eind 2017. Bron: Moduleo.nl.


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+