Nieuw: La Aurelia Luxury Carpets

La Aurelia Luxury Carpets - Vloerkleden

La Aurelia Luxury Carpets voor binnen, buiten en in de badkamer - Vloerkleed Radiance MEER La Aurelia inspiratie... (Foto La Aurelia  op DroomHome.nl)

Dutch Designlabel La Aurelia is harten aan het veroveren in de interieurbranche. En voor onze klantenkring hebben we goed nieuws: We breiden onze productenrange uit! Naast de 'Premium Fine Art' en 'Classy Wallpapers', bieden we nu ook: La Aurelia 'Luxury Carpets'. Deze sierlijke creaties zullen u zeker aanspreken! Breng sfeer en kleur in uw interieur met een Luxury Carpet van La Aurelia!

 Onze opvallende kleden bestaan uit intense, diepe kleuren en elegante vormen en patronen. De Carpets zijn gemaakt van een kwalitatief hoogstaand vinyl van stevige kwaliteit. Naast het toepassen binnenshuis zijn ze ook geschikt als sfeermaker voor buiten, denk aan het finetunen van de veranda of het terras. Of wat dacht u als prachtige eyecatcher in de badkamer of wellnes-ruimte! Genoeg mogelijkheden met dit hoogwaardige product.

 De vloerkleden hebben een diameter van 300 cm. La Aurelia is maatwerkspecialist, dus ook deze Luxury Carpets kunnen voor u op maat gemaakt worden.

La Aurelia Luxury Carpets voor binnen, buiten en in de badkamer - Vloerkleed Fleur. (Foto La Aurelia  op DroomHome.nl)

La Aurelia Luxury Carpets voor binnen, buiten en in de badkamer - Vloerkleed Grace. (Foto La Aurelia  op DroomHome.nl)

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Stalen en voorbeelden zijn te bezichtigen in de nieuwe showroom van La Aurelia. Bron: La-aurelia.com/luxury-carpets-nl/

Google+