Nieuwe PVC vloer houtlook dessins van Moduleo LayRed

PVC vloer houtlook - Moduleo LayRed PVC vloer met ondervloer

PVC vloer houtlook Moduleo LayRed Midland Oak (Foto Moduleo  op DroomHome.nl)

Moduleo speelt in op het verlangen naar natuur met nieuwe houtdessins en -kleuren in de LayRed PVC vloeren houtlook collectie. Deze renovatievriendelijke PVC vloer met ondervloer is beschikbaar in 40 unieke houttinten: een kleur voor elk interieur.

Moduleo geeft een update aan de LayRed ‘engineered’ PVC-vloer met geïntegreerde ondervloer. Naast nieuwe houtdessins krijgt de vloer ook een nog betere beschermlaag. De PVC LayRed vloeren collectie ziet er levensecht uit en voelt ook zo aan. De collectie is uitgebreid met nieuwe houtdessins van elegant tot uitgesproken levendig, en van licht tot donker. Er zijn twee plankformaten. De grote PVC vloer houtlook planken hebben een ‘embossed in register’-textuur: een hyperrealistische reliëfstructuur die de nerven en knoesten echt tastbaar maakt.

PVC vloer steenmotief Moduleo LayRed Venetian Stone – PVC vloer natuursteen look badkamer (Foto Moduleo  op DroomHome.nl)

Met Moduleo LayRed komen design, ongeëvenaarde sterkte en buitengewoon comfort samen in één vloer. Moduleo LayRed is waterbestendig en door een premium beschermlaag is hij nog beter bestand tegen krassen en vlekken. Verder voelt hij zacht aan en dempt hij het geluid. De ideale vloeroplossing voor elke ruimte in huis, ook in de badkamer en de keuken.

PVC vloer houtlook Moduleo LayRed Sierra Oak – PVC vloer houtlook eiken thuiswerkplek (Foto Moduleo  op DroomHome.nl)

Door de geïntegreerde ondervloer is het niet nodig om de bestaande vloer te egaliseren. Moduleo LayRed is sterk genoeg om verschillen in de bestaande vloer te overbruggen. De geïntegreerde ondervloer vangt oneffenheden op zodat het vloeroppervlak mooi vlak blijft. De Moduleo PVC vloer houtlook heeft een betrouwbare kwaliteit en een lange levensduur. Wanneer de vloer goed onderhouden wordt, geeft Moduleo een garantie tot 20 jaar. Meer informatie op Moduleo.nl

Google+