Prachtige vloer trend 2020: Wandcoating op je vloer

Wandcoating op je vloer voordelen

Voordelen: wandcoating op de vloer (Foto Inside Weather, Unsplash.com  op DroomHome.nl)

Wandcoating op je vloer, het kan echt en het resultaat is geweldig! Ik ga je alles vertellen over de vele praktische en esthetische voordelen van wandcoating dat gelijk ook een vloercoating is.

Zie op bovenstaande foto hoe de meubelen en accessoires alle aandacht naar zich toe trekken bij coating van de wanden én vloer!Interieurontwerp tip

Wat zijn de voordelen van wandcoating en vloercoating?

- Door de muren en de vloer met de zelfde coating te behandelen lopen de wanden spectaculair naadloos over in de vloer. Door de eenheid in de ruimte creëer je een bijzondere rust en kalmte. In het hectische leven van vandaag de dag is zo thuiskomen een verademing. 

Wandcoating en vloercoating in vele RAL kleuren (Foto Lyasco, Pixabay.com  op DroomHome.nl)

- Wandcoating die ook geschikt is als vloercoating, is in heel veel RAL kleuren verkrijgbaar bij Epoxywinkel.nl. Het geeft een zijdemat eindresultaat.

- Vloeren en wanden voorzien van coating zijn goed te reinigen en vuil kan er niet intrekken. Zo ook het schoonmaakmiddel zelf niet.

- Vloer- en wandcoating keuken en badkamer:  Behandelde muren en vloeren worden waterdicht en bestand tegen schimmelvorming, vocht en hoge temperaturen.

- Met een extra toplaag worden de vloer en wanden extra beschermd tegen krassen.

- Er kan ook een antistatisch coating aangebracht worden op de vloer.

- Vloerverwarming werkt prima onder de vloercoating.

- Zelf de wand- en vloercoating aanbrengen is mogelijk met de producten en het stappenplan van Epoxywinkel.nl.

Vloercoating en wandcoating vind je meestal in overheidsgebouwen, restaurants en fabrieken terug. Het ziet er fantastisch uit dus waarom alleen de wand- en vloercoating industrieel gebruiken en niet bij de consument thuis toepassen? Ook in de Nederlandse huishoudens wil men een bestendige mooie vloer en staat hygiëne voorop!

Google+