Tapijt Parade Touch eXtra: Zacht Is De Nieuwe Luxe

Tapijt Parade Touch eXtra: Zacht Is De Nieuwe Luxe

De nieuwe tapijtcollectie Parade Touch eXtra is zacht en luxueus. (Foto Dessotarkett.nl  op DroomHome.nl)

Haal sfeer en warmte in huis met de nieuwe tapijtcollectie Parade Touch eXtra. Door de vergrijsde naturel en pastelkleuren past dit luxe tapijt in elke hedendaagse woonstijl; van modern en architectonisch tot landelijk en natuurlijk. Maak de zitkamer ruimtelijk en gezellig met een groot kleed en leg kamerbreed tapijt in de slaapkamer. Ervaar het comfort en de luxe van deze éxtra zachte vloer!

Moderne architectuur
In een architectonisch en modern interieur draait het om licht en ruimte: strakke lijnen, glas, metaal, beton en neutrale kleuren zoals wit en grijs vormen de basis. Met iconische designmeubelen en de toepassing van luxe zachte materialen maak je sfeer. Een zacht hoogpolig kleed, een kasjmier plaid en sierkussens brengen comfort en warmte in de zitkamer. Met de nieuwe tapijtcollectie Parade Touch eXtra maak je een kleed op maat geheel naar eigen smaak. Bepaal zelf de kleur, het formaat en de afwerking. Dankzij de hoogwaardige garens heeft dit tapijt met gesneden pool een hoge aaibaarheid, maar is tegelijkertijd ijzersterk en makkelijk schoon te houden.

Het kleurenpalet van Parade Touch eXtra bestaat uit 12 kleuren; 8 naturellen en 4 trendkleuren; pastel roze, lila, pastel blauw en donkerblauw. Doordat er een vergrijsd effect inzit, krijgt dit tapijt een tijdloos karakter en combineert het makkelijk met de rest van het interieur.

Blauw op de vloer
Blauw is dé nieuwe basiskleur in het interieur. In combinatie met de grijze wanden en hoge raampartijen krijgt de architectonische sfeer een trendy twist dankzij de kamerbrede vloerbedekking in twee tinten blauw. Je kunt optisch de open ruimte kaderen door te spelen met vlakken in verschillende kleuren tapijt. De rustgevende werking van een blauw tapijt leent zich goed voor in de slaapkamer. Laat ook in de rest van het interieur blauwtinten als accent terugkomen voor een mooie balans. Door te stijlen met een sprei, sierkussens en hippe opbergboxen is de hedendaagse sfeer compleet.

Parade Touch eXtra in vergrijsd blauw voor een rustgevende sfeer in de slaapkamer. (Foto Dessotarkett.nl  op DroomHome.nl)

Dichtbij de natuur
Haal de natuur in huis met materialen zoals hout, leer, wol, kurk en bamboe en ambachtelijke meubelen en accessoires. Voor de vloer mix je hard en glad met zacht en tactiel; combineer een functionele Premium Vinyl vloer met stoere houten structuur met een luxe kleed. De akoestiek in het interieur is sterk verbeterd en de totale sfeer krijgt een rijke en warme uitstraling.

Thuiswerkplek
Maak ruim baan voor de nieuwe werkplek in huis waarbij sfeer en functionaliteit perfect samen gaan. Gebruik de eettafel als bureau en werk lekker ontspannen door de ruimtelijkheid en het mooie uitzicht op de tuin. Dankzij het luxe kleed ónder de tafel wordt het thuiswerken behaaglijker. Zorg er wél voor dat het tapijt geschikt is voor intensief gebruik; de Parade Touch eXtra collectie is, dankzij innovatieve garens, ijzersterk en dus op elke kamer in huis toepasbaar. Geef het kleed een persoonlijke look door niet alleen de kleur te kiezen maar ook de randafwerking die bij je past. Standaard worden alle kleden voorzien van een beschermende antislip rug. Zo blijft het kleed mooi liggen op de vlakke vloer en glijd je niet uit.

De trendkleur pastelroze uit de tapijtcollectie Parade Touch eXtra. (Foto Dessotarkett.nl  op DroomHome.nl)

Wegdromen
De vergrijsde pastelkleuren uit de nieuwe tapijtcollectie Parade Touch eXtra sluiten goed aan bij de nieuwste woontrends. Met dit zachtroze kamerbrede tapijt is de droomsfeer voor deze meisjeskamer compleet. Mix met houten meubelen, metalen accessoires en grof gebreide plaids om het hippe karakter te versterken.

Veel luxe voor een zachte prijs
De Parade Touch eXtra collectie is geschikt voor intensief gebruik en toepasbaar in elke kamer en op de trap. Kamerbreed kost Parade Touch eXtra €199,- per strekkende meter (op een rol van 400 cm breed) en €268,65 per strekkende meter (500 cm breed). Bron: Dessotarkett.nl

Google+