Vinylvloer - Creatieve Vloeren met Moduleo Moods

Vinylvloer - Creatieve Vloeren met Moduleo Moods

Vinylvloeren Trends: Moduleo Moods Vloeren met Geometrische Patronen - Vinylvloer Triangle - MEER Vloeren... (Foto Moduleo  op DroomHome.nl)

Met Moods introduceert Moduleo een “creatieve studio” waarmee men een persoonlijke stempel op de vloer kan drukken. Moduleo maakt dit mogelijk door de vinyvloeren uit de collecties Transform en Impress uit te breiden met 8 innovatieve formaten.

De nieuwe geometrische vormen zijn onderling compatibel, ook met de standaard Moduleo formaten. Zo ontstaan eindeloze legpatronen die in ieder interieur voor een mooie vloeroplossing zorgen.

Een strak visgraatpatroon of liever contrastrijke vijfhoeken met meerdere houtsoorten of speelse driehoeken? Met de nieuwe geometrische formaten van Moods wil Moduleo consumenten inspireren om een unieke en individuele vloer te creëren.

Formaat
Er is keuze uit: medium plank, slim plank, short plank, small plank, hexagon, diamond, triangle en chevron. Het resultaat is een individueel ontworpen vloer die precies past bij de architectuur van de ruimte.

Vinylvloeren Trends: Moduleo Moods Vloeren met Geometrische Patronen - Vinylvloer Herringbone. (Foto Moduleo  op DroomHome.nl)

Patroon
De veelzijdigheid van Moods LVT stelt je in staat om hout- en steendessins met geometrische vormen te combineren tot een innovatief legpatroon. Omdat alles samen past, zijn de mogelijkheden ontelbaar.

Dessin
Uit het ruime aanbod van Moduleo werden een groot aantal dessins zorgvuldig geselecteerd. Door ze op een totaal nieuwe manier worden te tonen, ontstaat er een verrassend effect. Kortom, Moods - een echte ode aan creativiteit - biedt een antwoord op de vraag van consumenten naar een meer persoonlijke invulling van de leefruimte. Beschikbaar vanaf: voorjaar 2016.

Google+