Waarom een Gietvloer zo Geweldig is!

Waarom een Gietvloer zo Geweldig is!

Gietvloer tips – PU gietvloer (Foto Betongietvloer.nl  op DroomHome.nl)

Bij de inrichting van je huis is de keuze van de vloer één van de eerste en belangrijkste dingen om van jouw woning een thuis te maken. Een vloer is met z’n vele meters een echte sfeermaker en drukt een grote stempel op de uitstraling van je interieur. Een open indeling van vooral de benedenverdieping is buitengewoon populair. Keukens worden bij woonkamers getrokken en slaapkamers krijgen een badkamer en suite. Een gietvloer leent zich fantastisch voor grote ruimtes die met elkaar verbonden zijn, omdat een gietvloer geheel naadloos is. Bekijk de uitgebreide informatie, adviezen en inspiratie voor een Gietvloer van Betongietvloer.nl.

Gietvloer tips – gietvloer badkamer (Foto Betongietvloer.nl  op DroomHome.nl)

Gietvloer in de badkamer
Hygiëne is belangrijk in de badkamer. Met een gietvloer in de badkamer heb je geen naden of voegen waar schimmelvorming kan ontstaan. Omdat de vloer een glad oppervlak heeft, is de schoonmaak daarnaast reuze gemakkelijk. Als je de vloer te glad vindt kan er antislip op aangebracht worden.

Gietvloer tips – beton design gietvloer (Foto Betongietvloer.nl  op DroomHome.nl)

Er zijn meerdere gietvloeren die waterdicht zijn of gemaakt kunnen worden en daarmee geschikt zijn voor de vochtigste ruimte in huis. Denk daarbij aan de waterdichte (kunststof ) PU gietvloer, terrazzo, troffelvloer en steentapijt vloer. Een siergrindvloer krijgt een speciale sealer om het siergrind vloeistofdicht te maken. Ook een cementgebonden vloer moet eerst gecoat worden om vloeistofdicht te zijn. Vloerverwarming kan prima aangebracht worden onder een gietvloer. Dat is goed nieuws, want zeker in de badkamer is het prettig als je warme voeten hebt.

Gietvloer tips – betonlook gietvloer (Foto Betongietvloer.nl  op DroomHome.nl)

Gietvloer in de keuken en woonkamer
Ook in de keuken brengt een naadloze vloer vele voordelen met zich mee. Vuil, stof en etensresten zuig je simpel op met de stofzuiger, vochtige doek er over en de vloer ziet er weer fantastisch uit. Naast het makkelijke schoonmaken en hygiëne is het ook belangrijk dat de vloer helemaal past in de gewenste woonstijl. Zeker nu de keuken tegenwoordig steeds meer één is met de woonkamer. De PU gietvloer en de beton & cement-achtige gietvloeren zijn razend populair omdat ze perfect in een landelijke, moderne en industrieel interieur passen.

Stoer, strak en tijdloos is een gietvloer waar je heel lang veel plezier van zult hebben!

Google+