Zo Kies je een Vloerkleed voor je Parketvloer

Zo Kies je een Vloerkleed voor je Parketvloer

Zo kies je een vloerkleed voor je parketvloer (Foto Evaldocostacordeiro, Pixabay.com  op DroomHome.nl)

‘Koude voeten hebben’ is allang niet meer de belangrijkste reden om een vloerkleed aan te schaffen. Het ligt er natuurlijk helemaal aan welke vloer er onder ligt. Houten parketvloeren voelen van nature veel warmer aan dan betonvloeren en natuursteen tegelvloeren, tenzij het een oude woning betreft waar de wind onder de vloer door giert. Een kleed is naast dat het behaaglijk is aan de voeten en geluidsdempend, ook een belangrijk onderdeel van het interieur van de woonkamer of slaapkamer geworden. Warm en hot!

Hoe groter, hoe liever, zijn de loungebanken (met al dan niet een chaise longue) in de woonkamer tegenwoordig. Hele grote banken vragen om een heel groot vloerkleed. Wat je nu ziet in de woon-showrooms is dat ze 2 dezelfde vloerkleden aan elkaar genaaid hebben om het hele gebied voor de bank of bed te voorzien van een heerlijk kleed.

Webkarpet.nl heeft hier dé oplossing voor: Je kunt jouw vloerkleed op maat bestellen. Het perfecte vloerkleed is geheel naar wens samen te stellen. Naast het kiezen van de afmeting kun je ook nog kiezen uit 11 verschillende randafwerkingen en het kleed wordt binnen 3 dagen thuisbezorgd. Webparket.nl heeft een uitgebreide collectie wollen en polypropyleen vloerkleden, ronde en patchwork vloerkleden, maar ook natuurlijke sisal, kokos en zeegras vloerkleden voor een zeer aantrekkelijke prijs. Misschien ken je Webkarpet.nl al van het tv tuinprogramma Rob’s Grote Tuinverbouwing op SBS6 en SBS9?

Zo kies je een vloerkleed voor je parketvloer (Foto Erikawittlieb, Pixabay.com  op DroomHome.nl)

Welk vloerkleed past op jouw parketvloer?

Het assortiment in vloerkleden is eindeloos, wat natuurlijk fantastisch is als jij je keuze wilt maken voor een mooi kleed wat precies bij jouw woonstijl en parketvloer past.

De visgraat parketvloer maakt een comeback en dan niet alleen in een klassieke inrichting, maar ook in de luxueuze landelijke woonstijl. Naast het geborstelde mat gelakte visgraat parket voor een meer rustiek interieur, heeft Parketdirect.nl wit gelakte en geolied parket voor de moderne inrichting met een landelijk touch. Een zalig hoogpolig vloerkleed in mooie aarde- en zachte tinten maken van de woonkamer en slaapkamer echt een plek om heerlijk in terug te trekken. Onder de eettafel is echter een laagpolig kleed een must voor het heen en weer (aan)schuiven van de stoelen aan de tafel.

Stoer en sterk, dat straalt een rustiek eiken verouderde of geborstelde parketvloer uit. Een laagpolig patchwork kleed en een kleed met een vintage verweerde look geeft deze vloer een no-nonsense image die geheel past in de industriële woonstijl.

Zo kies je een vloerkleed voor je parketvloer – Houten vloer: Lebois parket XL rustiek eiken geolied (Foto Parketdirect.nl  op DroomHome.nl)

Een eiken donkerbruine parket vloer heeft toch echte een urban city uitstraling voor in een strak stadsappartement. Daar past geen opzichtig vloerkleed bij. Ga bij voorkeur een laagpolig tapijt-kleed in een mix van in elkaar overlopende kleuren die goed aansluiten bij de donkere vloer kleur en kleur van de bank of bed.

Parketdirect.nl heeft een fantastische collectie lamel parket vloeren met laagste prijs garantie. Het grote voordeel van lamel parket ten opzichte van massief parket is, is dat lamel parket minder krimpt en uitzet. Ga je voor de prachtige doe-het-zelf visgraat click parket of planken parket, verkrijgbaar in whitewash, geolied en gelakt, dan krijgt het huis echt de welkome sfeer die je zoekt voor jouw thuis.

Google+