Waarom zwarte schuifpuien een trend zijn lees je hier!

Waarom zwarte schuifpuien een trend zijn lees je hier!

Zwarte schuifpuien inspiratie (Foto: Max Vakhtbovych, Pexels.com  op DroomHome.nl)

Donkere kleuren zijn anno 2021 helemaal in de mode! Als we het nu hebben over kleding, auto’s, meubels of woningen, donker is de kleur die je moet hebben. Donkere kleuren zijn vrij tijdloos waardoor we ze al jaren in woningen zien. Op vloeren, muren en de stoffen van meubels. Toch hebben de kleuren een ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van trends waardoor je nu niet alleen kunt kiezen voor zwart, maar ook voor marineblauw, mosgroen, cobalt en antraciet. Een van de trends op het gebied van woonmode is een schuifpui. Het liefst omrand met kwalitatieve zwarte kunststof kozijnen. Schuifpuien heb je in verschillende soorten en maten, waardoor het altijd mogelijk is om een schuifpui te vinden die bij je woning past. In deze blog kun je lezen over de verschillende trends op het gebied van schuifpuien en kleuren. Wil je inspiratie opdoen voor je woning? Lees dan snel verder!

- Zwart raakt nooit uit de mode

Kwalitatieve zwarte kunststof kozijnen zijn altijd in de mode geweest, maar zeker in 2021 kun je ze in elk woonmagazine vinden. Bij een trend denk je waarschijnlijk aan iets wat een tijdje hip is, maar dan snel verdwijnt en helemaal uit de mode raakt. Bij kwalitatieve zwarte kunststof kozijnen en schuifpuien is dit niet het geval. Zwart is een kleur die overal bijpast en daardoor een veilige optie is, maar je huis wel een luxe uitstraling geeft. Woonexperts voorspellen dat zwart zelfs de kleur is die iedereen in de toekomst op zijn kozijnen en deuren heeft. Het is moeilijk om de toekomst te voorspellen, maar het is heel goed mogelijk dat je in de toekomst meer zwarte kozijnen ziet. En dat is ook niet vreemd, want zwart is prachtig. Het geeft je woning een exclusieve uitstraling waardoor je huis er weer als nieuw uitziet. En vanwege het feit dat zwart tijdloos is, zul je er nog jaren plezier van kunnen hebben! 

- Waarom een schuifpui?

Een Schuifpui is een prachtige toevoeging voor je huis. Een schuifpui heeft veel voordelen, waaronder het feit dat je meer lichtinval hebt. Hierdoor lijkt je huis lichter en bespaar je op lange termijn kosten op het gebied van verwarming en licht. Als je een schuifpui hebt, lijkt je huis groter, dit heeft ermee te maken dat je meer licht in je woning krijgt die ruimte creëert. Bovendien wordt je huis toegankelijker, dit is handig als je regelmatig met een rolstoel of kinderwagen je huis binnen moet rijden. Ook voeg je door middel van een schuifpui meer waarde aan je huis toe. Het is een praktische oplossing als je snel naar je tuin wilt of met een rolstoel naar binnen moet, maar het maakt je huis ook nog eens mooier. Hierdoor krijgt je huis een hogere waarde.

- Schuifpui Mode

Op het gebied van schuifpuien heb je diverse trends die je in je achterhoofd kunt houden als je inspiratie wilt opdoen over wat het beste bij jou huis past. De kleuren die je tegenwoordig vaak ziet zijn donkere kleuren, zoals notenbruin, mosgroen, donkergrijs en marineblauw. Daartegenover zie je ook steeds vaker lichte kleuren, zoals ivoor, crème, wit, en lichtgroen. De kleuren wit en zwart zijn tijdloos en passen overal bij, dus als je een van deze twee opties kiest zit je altijd goed en hoef je je geen zorgen te maken dat je een kleur kiest die totaal niet bij je woning past. Andere kleuren zijn iets modegevoeliger, maar je kunt met contrasten werken door lichte kozijnen met een donker huis te combineren en donkere kozijnen met een licht huis.

Google+