Westwing Woonwinkelen: Hip & Happening in Huis

Westwing Woonwinkelen: Hip & Happening in Huis

Westwing Woonwinkelen: Hip & Happening in Huis – Laatste Woontrends: Banken, Kussens, Poefs & Tapijten. (Foto Westwing  op DroomHome.nl)

Sofa, Kussens, Poefs & Vloerkleed - Westwing

Woonfans van letterlijk hier tot Tokyo halen hun interieur-hart op bij het gratis online Westwing magazine!

Het magazine is een onuitputtelijke bron voor ‘hip & happening’ wooninspiratie, voor welke woonstijl dan ook. Vraag gratis het Westwing magazine aan en geniet van binnenkijkers in het huis van inspirerende mensen, lifestyle tips van de profs en interieur foto’s om een ruimte op verschillende manieren te stijlen.

Het leukste is dat veel van de gebruikte woonitems op Westwing met wel kortingen tot 70% te bestellen zijn en als welkomstcadeau een korting van *€ 15,00.

Westwing Woonwinkelen: Hip & Happening in Huis – Laatste Woontrends: Woonaccessoires als Fotolijsten, kandelaars, Waxinelichthouders en Trays met Grote Korting. (Foto Westwing  op DroomHome.nl)

Fotolijsten, Trays, Kandelaars & Plaids - Westwing

De nieuwste trends voor de woonkamer in de 4 seizoenen komen terug in de must-reads van de week met heerlijk liggende sofa’s en kussens voor het kleuraccent in de kamer. Kleine woonaccessoires als plaids en trays met fotolijsten en kandelaars maken de familiekamer gezellig. Zo vind je op Westwing handige verlichting tips voor een goed lichtplan in huis. Tegelijkertijd kun je deze design lampen van bekende merken met grote korting bekijken in de webwinkel.

Westwing Woonwinkelen: Hip & Happening in Huis – Laatste Woontrends: Slaapkamer Accessoires als Dekbedovertrekken, Beddengoed, Bijzettafel en Lampjes met Grote Korting. (Foto Westwing  op DroomHome.nl)

Beddengoed Dekbedovertrekken & Lampje - Westwing

Iedere dag lopen er aanbiedingen op Westwing af en komen er nieuwe bij. Het is heerlijk om elke dag te kijken welke mooie dekbedovertrekken er bijvoorbeeld de slaapkamer het perfecte comfortabele gevoel geven of dat ene kleed helemaal gaat passen bij jouw bank.

Westwing Woonwinkelen: Hip & Happening in Huis – Laatste Woontrends: Kinderkamer Accessoires als Happy Kids Lampje met Grote Korting. (Foto Westwing  op DroomHome.nl)

Kinderkamer Happy Kids Lampje - Westwing

Ook kinderen hebben een eigen smaak voor de inrichting van hun kinderkamer. Heel leuk te lezen zijn de hippe kinderkamer tips en de schattige woonitems als lampjes die de kinderslaapkamer sfeervol verlichten.

Google+