Winactie: Woonmagazine Scandinavian Living

Winactie: Woonmagazine Scandinavian Living

Winactie: Eerste Scandinavische Woonmagazine in Nederland: Scandinavian Living – Maak Kans op 1 van de 10 Scandinavian Living Woonglossy’s! (Foto Vipmedia en Bonnier Publications Scandinavian Living  op DroomHome.nl)

Het eerste Scandinavische woonmagazine in Nederland, dat wil je toch hebben? In samenwerking met Vipmedia maak je kans op 1 van de 10 gloednieuwe exemplaren van het woonmagazine Scandinavian Living!

Scandinavian Living is het eerste Nederlandstalige woonmagazine dat zich richt op Scandinavisch design, interieur & lifestyle. Deze trend is de laatste jaren enorm populair geworden en kenmerkt zich door het tijdloze design, de kwaliteit, handgemaakte voorwerpen, ambachten, eenvoud, duurzaamheid, natuurlijke materialen en esthetiek.

In elk nummer krijgen lezers een kijkje in de mooiste Scandinavische huizen en staan portretten van ontwerpers, reportages over de beste hotspots, prachtige styling, eenvoudige Do It Yourself-projecten (DIY) en recepten geïnspireerd door de Scandinavische keuken. Naast internationale reportages komen ook Nederlandse bloggers en designers met de laatste trends.

Gratis 10x Woonmagazine Scandinavian Living Winnen!
Winactie: Maak kans op 1 van de 10 Scandinavian Living woonmagazines!

Wil je winnen en de DroomHome nieuwsbrief ontvangen: beantwoord de winactie-vraag: waarom wil jij lezen over Scandinavisch design? De winnaars zijn bekend: Chantal van Kasteren, Jacqueline van Acquoij, Sanne van Tuijl, Jan van Lievenoogen, Martina Keppels, Jolanda van der Heijden, Anita te Gussinklo, Mats de Vries, Simone Sprangberg en Nency van Essen. Gefeliciteerd!

Like DroomHome op Facebook - retweet op Twitter. Wie weet krijg jij het eerste Scandinavische woonmagazine van Nederland thuisgestuurd!

Scandinavian Living verschijnt zes keer per jaar. Het eerste nummer wordt in een oplage van 60.000 via de winkels verspreid tegen een introductieprijs van 3,95 euro.

Scandinavian Living
De Scandinavische levensstijl op zijn best!
Lees nu een jaar (6 nummers) voor € 29,95 i.p.v. € 41,70 BESTEL HIER

Google+