Winter woontrends 2020 + 2021: Kleur & Interieur

Ontdek de kleur & interieurtrends 2020 - 2021

Winter woontrends 202 + 2021 – Woontrend Cozy Home – aardse interieur kleuren - &tradition design stoel Elefy JH28 copper brown  (Foto Flinders.nl  op DroomHome.nl)

De winter woontrends 2020-2021 van Flinders maken je woning allemaal een stukje aangenamer en warmer. Een multifunctioneel interieur waarin je gebruik kunt maken van de nieuwste technieken en technologieën. Webbing meubels zien we steeds meer en woonaccessoires met een duurzaam karakter spelen een belangrijkere rol. De interieur kleur die in het najaar de meeste aandacht krijgt, is onmiskenbaar de kleur groen. Geniet van de interieur inspiratie uit de woontrends Cozy Home, Warm Futurism, Natural Webbing, Eco Friendly en kleurtrend Go Green.

Winter woontrends 202 + 2021 – Woontrend Cozy Home – aardse interieur kleuren (Foto Flinders.nl  op DroomHome.nl)

Woontrend Cozy Home

In deze bijzondere tijd speelt ons huis een steeds prominentere rol. De woontrend Cozy Home laat zien hoe de behoeften in huis veranderen. Thuis is een plek waar bijvoorbeeld ontspannen, werken en sporten samenkomen. De gedempte ton-sur-ton kleuren zorgen voor eenheid, warmte en rust. Organische, ronde en tactiele vormen maken deze ruimte tot een plek waar je graag tijd doorbrengt.

Winter woontrends 202 + 2021 – Woontrend Eco Friendly (Foto Flinders.nl  op DroomHome.nl)

Woontrend Eco friendly

De meubelindustrie typeert zich steeds meer door revolutionaire veranderingen om op de meest duurzame manier nieuwe woonproducten te lanceren. De trend Eco Friendly bestaat uit producten die een duurzaam karakter hebben. Het gaat bijvoorbeeld om het gebruik van gerecycled materiaal en de werkwijze om het milieu te ontlasten.

Winter woontrends 202 + 2021 – Woontrend Warm Futurism (Foto Flinders.nl  op DroomHome.nl)

Woontrend Warm Futurism

Technologische veranderingen volgen elkaar in razend tempo op. Achter de woontrend Warm Futurism schuilt nieuwsgierigheid naar wat de toekomst ons gaat brengen. Het moderne lijnenspel en de strakke vormen zetten tot actie aan en bewegen ons naar de toekomst. Een combinatie van matte en glanzende objecten zorgt voor een in het oog springende mix.

Winter woontrends 202 + 2021 – Woontrend Natural Webbing – webbing stoel en webbing kast (Foto Flinders.nl  op DroomHome.nl)

Woontrend Natural Webbing

De woontrend Natural Webbing duikt steeds meer op in de interieurwereld met de webbing stoel, kast en dressoir. Webbing is een bijzonder sterke en speciale vlechttechniek waarvoor het materiaal rotan wordt gebruikt. Door deze vlechttechniek toe te passen, ontstaan kleine gaatjes en dat noemen we ook wel cannage of gaatjesmat. Met deze trend geef je elke woonruimte een duurzaam en sfeervol karakter.   

Winter woontrends 202 + 2021 – Kleuren trend Go Green – interieur kleur groen (Foto Flinders.nl  op DroomHome.nl)

Kleurtrend: Go Green

In de natuur is groen de kleur die het meest aan het licht komt. De kleurtrend Go Green sluit daar naadloos op aan met alle kleuren groen die je je maar kunt bedenken. Werkelijk alles kan en niets is te gek: voeg bijzondere woonaccessoires in de kleur groen aan je interieur toe en kom tot de meest speelse kleurcombinaties. Groen geeft ons energie, duidt op het leven en niet onbelangrijk: staat voor veiligheid en gezondheid. Vergeet de planten er ook niet in mee te nemen. Go wild! Bron: Flinders Trendreport kleur-interieur herfst/winter 2020-2021 - Flinders.nl


Online Gratis Woonbrochures Aanvragen! – Gratis Keukenbrochures, Mooie Brochures van Badkamers, Interieur Magazines, Wonen & Slapen Boeken, Haarden & Gratis Vloeren Stalen Aanvragen LEES MEER…
Google+